satılık sbot sınırsız tanesi 100 silk
kiralık 50 silk
@@@@SATILIK@@@SBOT@@@ adet 100silk
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
A
arshavin06
⭐ 15y
alıcıyım özel mesaj at konusalım. ancak bi garanti lazım güven konusunda
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Konu Başlığı düzgün bir şekilde yazar mısınız ❓
A
asyapbro16
⭐ 15y
87 lwl warior char karsılıqı 1 s bot arıyorm uyqun gelırse mailto:[email protected] eklersen konusurz
sw nedir?
S
SameyanZeva
⭐ 15y
sw nedir?
Server.
ne fark eder
Eğer güvenirseniz 1 er 1 er 100 silk şeklinde alabilirim ancak öncelik sizden beklerim ve elinizdekilerin tamamını alabilirim. Eğer kabul ederseniz topluda alırım 1000 silkte 100 silk kârınız olur tabi size bağlı. Eski extraloob takımına sorabilirsin Extrowe, Majesty v.s v.s herkes tanır.
Eğer güvenirseniz 1 er 1 er 100 silk şeklinde alabilirim ancak öncelik sizden beklerim ve elinizdekilerin tamamını alabilirim. Eğer kabul ederseniz topluda alırım 1000 silkte 100 silk kârınız olur tabi size bağlı. Eski extraloob takımına sorabilirsin Extrowe, Majesty v.s v.s herkes tanır.
hacım bende var 1 tane 300 silke satıyorum 😊
bende alabilirim
hacım bende var 1 tane 300 silke satıyorum :)
sağolasın 300 silk pahallı geliyor 😊
beyler önce silk alınır sonra sbot verilir.Siz sitelerden bir mal alırken önce malı mı yoksa parayımı veriyorsunuz?
beyler alacak olanlar bana özel mesaj atsın
A
appnecla222
⭐ 16y
viewtopic.php?f=145&t=250224 bu benım char alexander da. Full NovaLıdır 3 page acıktır 3 dresı vardır nova eu shıeld xbow dagger clerıc rood +6 novadır. Setı L.a Nova+5+6 dır. http://www.rev6.com/player/Alexander/Best_Farmer.html buda rev6 linki. 12 Tane Sbot Account Karşılıgı satılıktır. mailto:[email protected] dusunursen cıddı olarak eklersın konusuruz.
D
Deli_Cevat
⭐ 15y
aracı kurum kullanmak uygunsa öm geç alıcıyım. kolay gelsin.
100 silkten ne kadar varsa hepsini alabilirim
arkadasım öm den msn ını yollarmsın ben yazamıyorum 20 msj muhabetıne almak ıstıyorum 1 adet
.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap