Icerige atla
Extraloob

San Fermin 2009 Up / Down Festivali

· 129 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 6 / 7
Yanıtlar
L
LosTKnighT ⭐ 17y

extra cvbını vermiş beklemen lazım demiş hala ne diye uzatıyorsun ? Herlde sen ayda bi rütbe uplanıp 5ayda admin olma düşüncesindesin ?
Bu arada bu şekilde postlar atarak rütbe sevdasında olduğunuzu gösteriyorsunuz buda hoş bir durum değil 👍

Konu kapandı sen hala neyin derdindesin ßro ? 👍
I
Inception ⭐ 18y
Kemalist admin olmuş vayy 😄 hayırlı olsun herkesin yeni rütbeleri 😘
M
Milano ⭐ 18y

extra cvbını vermiş beklemen lazım demiş hala ne diye uzatıyorsun ? Herlde sen ayda bi rütbe uplanıp 5ayda admin olma düşüncesindesin ?
Bu arada bu şekilde postlar atarak rütbe sevdasında olduğunuzu gösteriyorsunuz buda hoş bir durum değil 👍

Konu kapandı sen hala neyin derdindesin ßro ? 👍

yoo konu kapanmamış sen extra'ya cevap verip yine açmışsın konuyu 🙄

ayrıca 1 ay çok iyi performans gösterip global olacağım diyorsun, burada rütbe uplanması 3. sınıf forumlardaki gibi basit değil.
Ayrıca üstler uygun görülenleri yapmış, hesap sormak hiç kimseye düşmez ne sana ne bana ne de başka birine. 👍
P
Prada ⭐ 19y
LosTKnighT güzelim festivale gölge düşürdün. Görevlerin alınmıştır.. BrendiBelle bu sitede site asistandır bunuda unutma.

Çok harika bir ekip çıktı ortaya bu festivalde. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum 😘 🍺 ❤️
I
Hayırlı olsun...
L
LosTKnighT ⭐ 17y
LosTKnighT güzelim festivale gölge düşürdün. Görevlerin alınmıştır.. BrendiBelle bu sitede site asistandır bunuda unutma.

Çok harika bir ekip çıktı ortaya bu festivalde. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum 😘 🍺 ❤️

Konu kapandı demiştim neyse sağolun hepiniz çok iyisiniz 👍
F
Herkese hayırlı oLsun downda olmadık upta 😄 Daha çok çalışacağım, gelecek Up/Down'da inş. up olurum 😊
O
Herkese hayırlı oLsun downda olmadık upta 😄 Daha çok çalışacağım, gelecek Up/Down'da inş. up olurum :)

Hayırlısı olsun 🍺
K
Kwanza ⭐ 17y
Hayırlısı olsun. ^^
U
Unicorn ⭐ 17y
Hayırlı olsun..
U
Unicorn ⭐ 17y
Ben Prada'yı Admin görmek istiyirem. 😄
Y
yasdemir06 ⭐ 18y
s.a arkadaşlar ben ecsro oynuyacamda bu sro iyice sıktı bana ec sroda çhar açmak için yardım edermisiniz lütfen daha doğrusu hangi siteden açabilirim çharı.
B
bowerchild ⭐ 17y
hadi bakalım hayırlı olsn
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim 😊

Diğer rütbe yükselen arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum , düşen arkadaşlarda üzülmesin haketmediklerini düşünmek yerine düşünmeyi bırakıp bunu göstersinler. Eminim istedikleri yere bir gün ulaşacaklardır.
P
Prophecy ⭐ 17y
Tüm Exl Hayırlı Olsun ^^
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
herkese hayırlı olsun gorevlerinde başarılar diliyorum
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Ben Prada'yı Admin görmek istiyirem. :D

Playboy daha güzel bir rütbe bence. 😈
I
Impossy ⭐ 17y