Icerige atla
Extraloob

S-Bot un en gıcık özelligi

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
Loussaine OP ⭐ 18y
Botun kasma olayına diyecek yok adeta etrafta yaraık bırakmıcak kadar hızlı kasıor. Fakat bir özelligi varki insanı çıldırtıyor.Noise ve Swing March ayarlarsanız. Swing march ın süresi bittiginde noise aktif oldugu için 9dk boyunca bot yaratık kesmior yada arada bir iki tane kesior inş. ileride buna bir çözüm bulurlar sizinle paylaşmak istedim.
8 Yanıt
O
odesca ⭐ 18y
Bunun bi çaresini bulmuşlardı sanki öyle hatırlıyorum ama tam emin değilim ❤️ 4ever Cleric ❤️ 👴
L
Loussaine OP ⭐ 18y
Bunun bi çaresini bulmuşlardı sanki öyle hatırlıyorum ama tam emin değilim ❤️ 4ever Cleric ❤️ 👴

Forumu araştırdım ama bulamadım inş en kısa zamanda burdan biris görürde yazar:)
X
Xanthos ⭐ 19y
demek ki tek sorun sende,1,09a versiyonunun indirip denedin mi? 1,09 versiyonunda bunu halletmişlerdi. şimdi ufak bir bug varmış own item/other item ile alakalı,onu da çözmüşler. 1,09a versiyonunun indirip dener misin?
D
destiny ⭐ 18y
En gıcık özellik yoktur özellik demek iyi yan demek 😄
L
Loussaine OP ⭐ 18y
demek ki tek sorun sende,1,09a versiyonunun indirip denedin mi? 1,09 versiyonunda bunu halletmişlerdi. şimdi ufak bir bug varmış own item/other item ile alakalı,onu da çözmüşler. 1,09a versiyonunun indirip dener misin?

Hemen indiriyorum:)
L
Loussaine OP ⭐ 18y
Sorun çözülmedi bidahaki uptadeyi bekliyecegiz artık:) o zaman çözerler
T
toti ⭐ 19y
arkadaş mving açsanda denesen bide hata duzelebilir belkiii yavaş koşsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: