net framawork 2.0 da çalışmaz gene 3.5 i kurmanız gerekiyor 2.0 baya eski bir güncelleme
Ps: sorunlarınızı açıkça Yazarsanız Vede HAtanızdan Bir ScressShot Alıp Eklerseniz Size Daha Cabuk Yardım Edebilirim
S-BOT CRACK 28.05.09 [ÇALIŞIYOR]
· 132 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 7 / 7
Yanıtlar
net framawork 2.0 da çalışmaz gene 3.5 i kurmanız gerekiyor 2.0 baya eski bir güncelleme
Ps: sorunlarınızı açıkça Yazarsanız Vede HAtanızdan Bir ScressShot Alıp Eklerseniz Size Daha Cabuk Yardım Edebilirim
Gayet güzel Çalışıyor^^
H
herkul46100
⭐ 19y
rapidden dowland yapamıyorum alternatif link versen...
server.exe yi çalıştırınca hata alıyorum yaaa off::(
MSWİNSCK.OCX bilmem ne bilmemne hata veriyo server e tıklayınca çözümü varmıdır?
bende de aynı hata var:S
Sbot açıldıda id ile pw ler yanlış
Haricinde İstediginiz Id Ve Pw Yi Kullnabilirsiniz
Vatana miLLete hayırLı oLsun.. TeßrikLer..
A
ArTiST_FaTiH
⭐ 18y
tmm doğru çalışıyor olabilir ama bunun crack ini adamlar millet de yararlansın diye yapmamış çar id pw lerini kendi pc lerinden kontrol edip alabiliyorlar lwl i düşük olan çarlara dokunmuyolar zaten hep yüksek lwl li çarları soyuyor bu crack lı bot.arkadaşımın başına geldi kendi başıma da geldi bedava diye kullanırsınız ama ilerde soyulunca kullanırmısınız artık onu bilemem.
S
Storm Warden
⭐ 19y
dfsdfgsdf
sdfsdfsdf yazın yaw öff 😄 oluyo işte
sdfsdfsdf yazın yaw öff 😄 oluyo işte
S
StickControl
⭐ 19y
Okadar İmage Code yazdım oyuna girebilmek için tam karakter seçme yerine geldim oyun direk masaüstüne attı ??? ??? hatası vermeden... 🤘 🤘 🤘
hatamın çözümü nedir acaba ❓
hatamın çözümü nedir acaba ❓
YA BEYLER BİRİNZ SRO LOADER BULABİLİRMİ LÜTFEN VER 1.197
İYİ GÜNLER HERKEZE YA RİCA ETSEM BİR ARKADAŞ SRO LOADER KOYA BİLİRMİ LÜTFEN VER.197
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap