Icerige atla
Extraloob

S-BOT CRACK 28.05.09 [ÇALIŞIYOR]

· 132 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 6 / 7
Yanıtlar
_
_Fernand0_ ⭐ 18y
Hata için verdiğin dosya Sadece S-bot için dimi.Diğer programları etkilemez yani??
A
Agilla OP ⭐ 18y
Hata Aldıgın Diger Programların Hatalarınıda Giderir Genel Pc İçin Yani Tüm Sorunları Giderir Dll Hataları Falan
S
Smith ⭐ 17y
Sorun cozulmedı yaw ... Nese yinede Saol birader bugun senı fazla mesgul ettım kusura bakma...
|
ben dün gece cok ugrastım 2 char acamıyorum her yolu denedım
wizardıma sbotla gırdım dıyelım ezık charada loaderle gırıyorum , kütt.. ???ERROR???
I
bu bot kuramadımbir türü yardım lütfen
S
ERROR
Please Execute the ''Silkroad. exe'' diye bir hata ile karşılaşıyorum start client deyince
S
Deliricem yaaa bi sorunu halletsem bi yerden patlak veriyor... şimdide tam oyuna giricek gibi oluyor ekran kartı hatası veriyor. :S

arkadaşın biri böyle bir konu açmışdı server exe HardMod fln aynı ve mod arkadaşlar bu bot bug dolu kullanmayın diye... bu botla o botun arasında ne gibi bir fark var ???
B
bluster_a ⭐ 19y
arakdaşlar şuanda çalışıyor mu acaba ¿
B
bluster_a ⭐ 19y
bunu ecsrodada kullanabilirmiyiz ¿
A
Aesify ⭐ 18y
Bot Çalışıyor Ama Çok Hata Veriyor
_
_Fernand0_ ⭐ 18y
Loopback yapmadan çalışmıyormu??
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Zaten Sbot Satısları Ne Diye Crackle Ugrasıyonuz
S
skyLion ⭐ 18y
srobot loaderi tıklayınca bu hatayı verıyor..ne yapabılırım..hata ıcın lınklerı ındırdım kurdum olmuyor

- Resim Silinmiş.
B
By_DaDaS ⭐ 17y
srobot loaderi tıklayınca bu hatayı verıyor..ne yapabılırım..hata ıcın lınklerı ındırdım kurdum olmuyor

- Resim Silinmiş.

Sunu İndirip Kurarsan Sorun Ortadan Kalkar.

TıkLa
S
skyLion ⭐ 18y

- Resim Silinmiş.

Sunu İndirip Kurarsan Sorun Ortadan Kalkar.

TıkLa

bunun amacı nedır
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Sorunun Ortadan Kalkmasıdır. Linkten Tereddütün Varsa "Microsof"tan Cekiyorsun
S
skyLion ⭐ 18y
Sorunun Ortadan Kalkmasıdır. Linkten Tereddütün Varsa "Microsof"tan Cekiyorsun

linkten deil de..galiba diger sayfalarda görmedım böyle bisey ondan sordum..
server.exe tıklıyorum sonra loader.exe tıklayınca bunu verıyor
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Sorunum Var Dedin Cözüm Öneriyorum Arka Arkaya Soru Soruyorsun Eger Sorunun Yanıtını Bilmesem Giripde Yazı Yazmam.
S
skyLion ⭐ 18y
Sorunum Var Dedin Cözüm Öneriyorum Arka Arkaya Soru Soruyorsun Eger Sorunun Yanıtını Bilmesem Giripde Yazı Yazmam.

:? :?
J
JOK3R ⭐ 17y
OCX indir kur framework 2.0 kur liberfiles indir kur Bunlar Başlıkta İyi incelesen emın ol görürdün.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: