güzel teşekkürler ama server exe açılmıyo:S
S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]
· 470 Yanıt · 59K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 24
Yanıtlar
yahu arkdaşlar sizin yüzünüzden bot hep update verior hazır paralı kullananlar sıkıntı çekior bir farm yaptırmanız 😠 lütfen artık carack olmasın parasıyla albilyorsanız alınsa türkün genel özelliği nerde ebleş oraya yerleş ...
YA OSMAN NOLUR Bİ YAP ŞUNU SERVER EXE ÇALIŞMIYO BENDE Bİ HATA VERİYO
Çok güzel bir site 🍺
hani loader nerden indirebilirim hangisi
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
Beyler başlıkta 1.98 sbot cracked dediğinde indirin şimdi daha cracked yok tahminen OsmanGelincik in dediği gibi 2 de gelir sabır sabır 👍
Sbot linki de verseniz ya da version verseniz çok süper olur.En yeni sürümle mi yoksa 1.22 mi?
W
W_I_Z_A_R_D
⭐ 17y
aga ben daha ilk defa s bot kurcam da nasıl kuruluyo bilmiyom. bi açıklama dosyası falan warmı yaa
S
suikastciler
⭐ 18y
Tşkler
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
OsmanGelincik daha çıkmadımı crack
YA OSMAN NOLUR Bİ YAP ŞUNU SERVER EXE ÇALIŞMIYO BENDE Bİ HATA VERİYO
Hacım Bunu Yüklemen Lazım ➡️ MSWINSCK.OCX Error
http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe
virustotal sonuçlarında Trojan Win32 yazıyor
virustotal sonuçlarında Trojan Win32 yazıyor
Crack Olduğundan Trojan Ama Çalışıyor İstersen Kullanma 🍿
Yav bu sbot a habire update geliyor bu crackler yüzünden galiba bir doğru düzgün kasamadık vallaha 😱 😈
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
Nezman gelecek bu crack yha sabahdan beri bekliyorum 😢 😢
Nezman gelecek bu crack yha sabahdan beri bekliyorum 😢 😢
Sbot habire yeni versiyon çıktığı için crack gelemiyor.Gelemediği gibi bizde sbot indirip kurmaktan daha doğru düzgün kasamadık kardeşim. 😐 ❗
Arkadaşlar TTnet Bize Ne Yapıyor Acaba Ya Extraloob sitesine girmiyor sroda lag çok fazla alt yapın kaldırmıo 8 megabiti nie geçion bu yüzdende cracki güncelleyemiyorum aldıgım site açılmıyor insaf ya
Arkadaşlar TTnet Bize Ne Yapıyor Acaba Ya Extraloob sitesine girmiyor sroda lag çok fazla alt yapın kaldırmıo 8 megabiti nie geçion bu yüzdende cracki güncelleyemiyorum aldıgım site açılmıyor insaf ya
Extraloob a sorunsuz girebiliyorum ben ama silkroad da acayip lag var.Bir donuyor vallaha yalan yok 2-3 dakika sonra bir görüntü geliyor 5 saniye sonra yeniden donuyor bu nedir ya.Hem TTnet hem Silkroad'ın serverlerinde sorun var :? 😢
Silkroadda sorun yokta ttnetin kilerde sorun var birden 8 megabite geçildi altyapı yenilenmedi normal bişi ben artık gündüz uyuyup gece kasıcam silkroadı böle olmicak tatilde bide iyice dert olur
Verdigimiz Paranın Hakkını Alamıyoruz Kısacası Tüketici Haklarına Şikayet Etmek Lazım Bunları 😊
Verdigimiz Paranın Hakkını Alamıyoruz Kısacası Tüketici Haklarına Şikayet Etmek Lazım Bunları 😊
Hadi osmangelincik acil lazım 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap