ya charhackter 'imiz banlanırsa...
S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]
· 470 Yanıt · 59K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 18 / 24
Yanıtlar
ya charhackter 'imiz banlanırsa...
Tabi banlanıcak illegal bi olay istedigin botu kullan sonuçta illegal silk almıyorsan banned alıyorsan no problem
ps: botdan şüpeniz olmasın tertemizdir.
osmangelincik premiumumuz yok kullanamıyoz.Çalışan Nodc veya sbot uyumlu loader lazım ya bir araştırsan
1 kere deneyeblıorz hardmod acıorz fakat etkı etmıo ne yapmams gereker ?
premium alman gerekir yada sbot kullanmaman gerekir 😄 İsrobot alırsan no dc side war kendinden kendiside deniyor.Premium almana gerek kalmaz. 200 saati 10 lira
HardMod listener açınca No Disconnect Listening demiyor...
vista kullanıyorum...
Loopback ayarı nasıl oluyor...?
vista kullanıyorum...
Loopback ayarı nasıl oluyor...?

BiriLibraryfilesdosyasını koyabılırmı.Virussuz temiz olsun
D
deadmaster
⭐ 19y
server exe yi çalıştırınca böyle hata geliyor ne yapmalıyım.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
server exe yi çalıştırınca böyle hata geliyor ne yapmalıyım.
- Resim Silinmiş.
evet aynı hata bende de var.galiba librarfiles ve net.framework yükleyınce sorun çözuluyor.ama buyuk ıhtımal librarfiles eksikliginden oluyodur
bot çok güzel çalışıyor yalnız durduk yere clientless a alıyor, ne yapabilirim?
M
mahkumzindan
⭐ 19y
Bey dikkat edın sbot crack de trojen war 4 tane adamın onun yüzünden çalındıı sbot crack yükledım 3-4 gün içinde adamım soyuldu ardı ardınaa sbot crack yapan lazım bana bilen tanıyana gören bana yardım cı olsun
_
_Fernand0_
⭐ 18y
S-bot crack yüzünden olduğunu nerden biliyosun?1 aydır S-bot crack kullanıyorum charıma hiç bi zarar gelmedi 😕
HardModu acınca soyle hata veriyor.
"Uygulama yapılandırması dogru olmadıgından, bu uygulama başlatılamadı.Uygulamayı yeniden yukelemek sorunu çözebilir."
"Uygulama yapılandırması dogru olmadıgından, bu uygulama başlatılamadı.Uygulamayı yeniden yukelemek sorunu çözebilir."
Bey dikkat edın sbot crack de trojen war 4 tane adamın onun yüzünden çalındıı sbot crack yükledım 3-4 gün içinde adamım soyuldu ardı ardınaa sbot crack yapan lazım bana bilen tanıyana gören bana yardım cı olsun
Sen Hayatında virüs yada Trojan görmemıssın anlasışan.Onlardan bişey olmaz.araaya sıkşan bıkaç zararsız virüscük onlar.Ben aylardır kullanıyorum ve ayrıca pc her virüs var bişeycık olmuyor.olmaz.şiddet derecesi yüksek olmadıgı surece o virüslerden bişey olmaz...
Ps:Charın başka nedenlerden dolayı doyulmuş bu acıkca bellı
Arkadaşlar LİBRARYFİLES lazım olan varsa upload etsın lütfen
Arkadaşlar LİBRARYFİLES lazım olan varsa upload etsın lütfen
http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe
Suan pek fazla yardım da bulunamicam pc virüs yedi yapışkan online gamesi yedik temizledikten sonra yardıma geleceim max 30 dk 😊
Suan pek fazla yardım da bulunamicam pc virüs yedi yapışkan online gamesi yedik temizledikten sonra yardıma geleceim max 30 dk :)
Pc şifayi kaptı yeni 😄
S
StickControl
⭐ 19y
bunda servere birkere deniyebiliyoruz. xD
İşte budur! 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap