Loginde hata veriyor :S
S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]
· 470 Yanıt · 59K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 17 / 24
Yanıtlar
Loginde hata veriyor :S
Ekrandan bir görüntü verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım .
Şunu LÜTFEN doğru düzgün anlatır mısınız tekrardan? Hardmodu açın diyor hangisini açacağız belli değil. Açıyorum öyle bir yazı gelmiyor. Lütfen baştan anlatın şunu....
Şunu LÜTFEN doğru düzgün anlatır mısınız tekrardan? Hardmodu açın diyor hangisini açacağız belli değil. Açıyorum öyle bir yazı gelmiyor. Lütfen baştan anlatın şunu....
Arkadaşım şuanda Sbot Loader'ı oLan Hardmod çalışır durumda değil .
Ve henüz yeni bir Loader da yapılmamıştır .
Eğer sorununuz Loader ile ilgili ise bir yardımda bulunamayız .
Diğer sorunlarınız için Login Failed Error Hatası alıyorsanız lütfen yönelgeleri bir daha izleyiniz .
Diğer sorunlarınız için Login Failed Error Hatası alıyorsanız lütfen yönelgeleri bir daha izleyiniz .
Bana orjnal "sro_client.exe" yi uplayabilir misin acaba? Benimkinde sorun var error verip atıp duruyor?
Bana orjnal "sro_client.exe" yi uplayabilir misin acaba? Benimkinde sorun var error verip atıp duruyor?
Biraz beklersen yardımcı oLabilirim .
Teşekkürler, bekliyorum...
[download]http://rapidshare.com/files/243483104/sro_client.rar.html[/download]
Burdan indirebilirsin .
Burdan indirebilirsin .
Teşekkürler, bekliyorum...
Başka bir sorunun oLursa çekinmeden sorabiLirsin .
exL. bir aiLedir herkeze yardımcı oLmak isteriz .
İyi akşamLar kardeşim . 👍
İyi akşamlar çok sağol 😊
İyi akşamlar çok sağol :)
EywLh.
Yine bekLeriz 😜
herşey temiz ben kefil olabilirim 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Not:Virüs programı orj Tam sürüm Norton Internet Security
Herşey güzel ama No dc si yok varda 3-4 kere denedikten sonra traffic yazısı gelmiyor (greyfox 1.198 no dc client ) bulan olursa eklesin lütfen...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Herşey güzel ama No dc si yok varda 3-4 kere denedikten sonra traffic yazısı gelmiyor (greyfox 1.198 no dc client ) bulan olursa eklesin lütfen...
herşey temiz ben kefil olabilirim 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Senin korkun oLmasın biLader ekLendiği an bu sitede oLacakdır .
Türkiye'nin En büyük Silkroad Paylaşım Sitesi burasıdır .
En güvenilir ve en temiz şekLinde .
Bizi takip etmeye devam edin 😜
D
deadmaster
⭐ 19y
Biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız server.exe açılmıyor.
Şu anda bot çalışmıyor değil mi?
Kardeşim No-DC Client yazmışsınız ama dc veriyo 2 denemeden sonra hardmod da çalışmıyor çalıştıran varsa pm atsın
Bot Şuanda çaLışır durumda . ☕
Kardeşim No-DC Client yazmışsınız ama dc veriyo 2 denemeden sonra hardmod da çalışmıyor çalıştıran varsa pm atsın
Şuanda çaLışan bir Loader yok eLimize geçtiği takdirde payLaşıcağımızdan emin oLabiLirsiniz . 🕵️
Peki oyuna nasıl giriyorsunuz loader yoksa? ☕ Ben botu açıp login oluyorum daha sonra Rumata Loader ile normal giriş yapsam olur mu ki 🤔
Peki oyuna nasıl giriyorsunuz loader yoksa? ☕ Ben botu açıp login oluyorum daha sonra Rumata Loader ile normal giriş yapsam olur mu ki 🤔
Malesef öLe oLmaz .
Sbot Aktif oLmaz çaLışmaz yani .
Bizim giriş yöntemimiz Premium oLması 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap