Icerige atla
Extraloob

S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]

· 470 Yanıt · 59K görüntüleme · Sayfa 10 / 24
Yanıtlar
Y
YeeT ⭐ 19y
Osman Gelincik bu sro cilent olayını bi çöz 2 deniyo 3 de olmuyor hardmod kullanmayıda bilmiyorum bi anlatırsan çok spr olucakkk 😢

Osman Gelincik'le ne alakası var sanki o crackledi WeeMan 'a söliceksin onu ..

sBot Loader.exe , HardMod Loader Listener.exe açılmayanlarda Net Framawork 3.5 kursun sorun düzelir..

Net Framawork 3.5  Tıklayın..
E
Osman Gelincik bu sro cilent olayını bi çöz 2 deniyo 3 de olmuyor hardmod kullanmayıda bilmiyorum bi anlatırsan çok spr olucakkk 😢

Osman Gelincik'le ne alakası var sanki o crackledi WeeMan 'a söliceksin onu ..

sBot Loader.exe , HardMod Loader Listener.exe açılmayanlarda Net Framawork 3.5 kursun sorun düzelir..

Net Framawork 3.5  Tıklayın..

lafı çok zor anlıyosun konuşma fazla iyi oku biraz sro_cilent.exe diyiyorum botla bi alakaıs yok no dc için biraz anlayıpda cevap yaz ❗ ❗
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
hardmod kullanıncada en fazla 2 defa deniyebiliyorsun
P
pastorize ⭐ 17y
hardmod kullanıncada en fazla 2 defa deniyebiliyorsun

HardMod kullanmadan oyuna giriyormu 😕
E
çıkı çıkıp denicen ölede girmesi bi bakıma imkansız şansın varsa girersin eskiden no dc hemen çıkardı şimdi günlerce haykırıyorum biri koymuyor haaa başlıkta var ama sorunlu 2 kere deniyo 3 üncüde olmuyor sorunsuz yokmuuuu 😢
R
RiqueLme ⭐ 19y
çıkı çıkıp denicen ölede girmesi bi bakıma imkansız şansın varsa girersin eskiden no dc hemen çıkardı şimdi günlerce haykırıyorum biri koymuyor haaa başlıkta var ama sorunlu 2 kere deniyo 3 üncüde olmuyor sorunsuz yokmuuuu 😢

Yok.
K
kemalgelir ⭐ 18y
banlanma riski nedir ?
H
hurricanen ⭐ 17y
server exe çalışmıyo
H
hurricanen ⭐ 17y
server exe çalışmıyo
J
JusT1LoVe ⭐ 18y

senin dediğin sbottan kaynaklanıyor no dc ile alakası yok
E
esmer6161 ⭐ 17y
guzel olmus kardes cok saol
E
esmer6161 ⭐ 17y
elıne saglık guzel olmus
E
esmer6161 ⭐ 17y
elıne saglık guzel olmus
N
nickfury ⭐ 18y
Ben oyuna girmeye çalışırken Requesting User Confirmation.. Yazısı bir türlü gitmiyor..Acaba herkesde mi öyle ?
C
conem ⭐ 19y
S-BOT CRACK 1.198 [4 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]
M harfini unutmuşlar 😊 iyi oyunlar.
bukadar ugraşmayın
agbot öneririm. botu yalnızca rev6dan indirin.
kaspersky buldugu virüs keylogger deil,rehat olun kurbanlar:d
suan ki sürümünde virüs bulunmuo zaten (nuconnector95b olan)

M harfini unutmuşlar 😊 iyi oyunlar.
A
Agilla OP ⭐ 18y
bakın şimdi size 1 virüstotal sonuçları aççam şaşçaksınız ya utanın ya !!

Atda Görek Bakam Şaşırcakmıyım + MD5 inide isterim
A
Agilla OP ⭐ 18y
Arkadaşım Modlar Onayladı Gereken Açıklama Yapıldı Benim Tarama İle Aynı Sonuçlar İsteyen Kullanır İsteyen Kullanmaz
A
Agilla OP ⭐ 18y
tabi aynı aynı seninki ter temiz aç normal 1 rar dosya tarat koy sen ne kadar çakalsın varyaaaaaaaaaaaaaa

Konuşma Uslubuna Dikkat Et Burası Bir Forum Bende Senin Askerlik Arkadaşın Degilim İster Kullan İster Kullanma Mod Onayı Almış olan Bir Dosya 🤤
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
archer'ın saçmaladığı yeter artık 👋
P
tabi aynı aynı seninki ter temiz aç normal 1 rar dosya tarat koy sen ne kadar çakalsın varyaaaaaaaaaaaaaa

Konuşma Uslubuna Dikkat Et Burası Bir Forum Bende Senin Askerlik Arkadaşın Degilim İster Kullan İster Kullanma Mod Onayı Almış olan Bir Dosya 🤤

1 gün uzaklaştırıldı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: