Icerige atla
Extraloob

S-Bot Cift Char Acarken Bu Hatayı Veriyor.

· 10 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
Lewen OP ⭐ 18y
Botu Sildim YUkledim Gine Olmadı.
- Resim Silinmiş.
10 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
C9 , internet bağlantınızdaki sorunlar nedeniyle oyuna bağlanamamışsınız. çift char vs ile ilgili değil
L
Lewen OP ⭐ 18y
ama Görmüyormsunuz 2.cilenti acarken hata veriyor diyer birinci char oyunda
P
Platiny ⭐ 17y
C9 , internet bağlantınızdaki sorunlar nedeniyle oyuna bağlanamamışsınız. çift char vs ile ilgili değil

internetinizin hızı ile alakalı.kapasiteye göre cara girebilmeniz doğal
L
Lewen OP ⭐ 18y
8GB internet hızında dun geceden beri c9 vermesi garip deilmi?
L
Lewen OP ⭐ 18y
Yardım edecekmiisniz?Hala acılmıyor.
X
Xanthos ⭐ 19y
biz senin internet bağlantına nasıl müdehale edelim? Gidip internet sağlayıcını ara.
B
Buura ⭐ 19y
Xanthos bendede bi char belli bi süre denedikten sonra invalid info felan diyo yeniden başlatma sorun nedir acaba ?
X
Xanthos ⭐ 19y
Xanthos bendede bi char belli bi süre denedikten sonra invalid info felan diyo yeniden başlatma sorun nedir acaba ?
Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı? Orda diyor ki " Oyuna tekrar girmek için giriş kendinizin en son girdiğiniz bilgiler alınır.Oyuna 1 defa manuel olarak(yani kendiniz) girmeniz gerekir.Oyuna giriş bilgileriniz herhangi bir çalınma olasılığına karşı bot dosyalarınızın içinde kaydedilmez.

Oyuna girmezseniz id / pw bot menüsü tarafından hafızaya alınmıyor. Premium olmadığı için, tek seferde giremiyoruz. bazen Oyuna girerken client sonlanıyor,yani oyunla bağlantımız kesiliyor.Sonuçta bot bizim bilgilerimizi henüz kaydetmediği için tekrar giremiyor. Kendiniz girmeniz gerekiyor.
B
Buura ⭐ 19y
Anladım Tşk ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: