Icerige atla
Extraloob

S-Bot char block

· 10 Yanıt · 1.7K görüntüleme
D
DEVIL_SHARK OP ⭐ 17y
S-bot yüzünde 67Lw 300K Sp li wizard charım hiç uyarısız 06Şubat 2110 a Kadar Banlandı 😢 😢 😢 😢
10 Yanıt
B
Brown ⭐ 18y
rev6da açıklanma yapıldı onlar açılacakmış
D
DEVIL_SHARK OP ⭐ 17y
ne zaman??
T
benimkide banlandı dün sabahtan giriyodu akşam üstü çıktım bidadaha giremedim :S
D
DoublePlus ⭐ 16y
banada ban geldi agbot yüzünden ertesi gün acıldı merak etme inş. snnkide acılır 😉
C
Cobalt ⭐ 18y
Açılacak diyolar ancak belli olmaz :S
D
DEVIL_SHARK OP ⭐ 17y
Offff yha busefer de 58Lw Bow charım soyulmuş anlamadım nasıl oldu sizce nasıl soyabilirlir bi charı daha öncede hiç takas v.s şekilde Id ve Pw vermeiştim acaba garnd name Fuck_you_G_M yazmıştım oyunmu çaldı dicem ama anlamıyorum yha ne yaparlar 58Lw Charla... 😕 😈 sin:
S
Arkadaşlar Silk yükletmiyorsunuz BAN'ı yiyince de Şudur Budur Yok şöyle oyun yok böyle oyun diyorsunuz! Adam para kazanamıyorsa sizden Sizi ne yapacak ki? Tabi ki Oyundan Sürecek..
_
_Dejavu ⭐ 19y
Arkadaşlar Silk yükletmiyorsunuz BAN'ı yiyince de Şudur Budur Yok şöyle oyun yok böyle oyun diyorsunuz! Adam para kazanamıyorsa sizden Sizi ne yapacak ki? Tabi ki Oyundan Sürecek..

yalan külliyen yalan 😊 silk al alma adam denk gelirse banlıyor blockluyor arkadaşlarımın benim bir sürü charı silkde alınmıs olsa banlanıyor blocklanıyor.. nerden baksan tutarsız 😱
R
recon ⭐ 18y

yalan külliyen yalan 😊 silk al alma adam denk gelirse banlıyor blockluyor arkadaşlarımın benim bir sürü charı silkde alınmıs olsa banlanıyor blocklanıyor.. nerden baksan tutarsız 8O

Ya öle değil 42 lvl char kasıyodum 85 lvl la 42 lvl ban yemıs 85 yememmıs 2 sıde sureklı acıktı 85 her ay silk alıyo onu banlamadılar tabiki

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: