U Uprising OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Artık scripte bile gerek kalmadı bence 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S sremuyageldim ⭐ 17y 15 yil once #2 süper tşkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheSekiL ⭐ 18y 15 yil once #3 Helal Olsun SBOT a ya Kendini Sürekli Yeniliyor 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising OP ⭐ 19y 15 yil once #4 Helal Olsun SBOT a ya Kendini Sürekli Yeniliyor :) 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eLempTRa ⭐ 18y 15 yil once #5 guzel anlatımda 58 lvl charın adını ndn kapattın:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising OP ⭐ 19y 15 yil once #6 guzel anlatımda 58 lvl charın adını ndn kapattın:D58 Lv olduğu için 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #7 SBOT'a rakip çıktı dediler demeleriyle SBOT anide sıçradı rakip tanımıyo gerçekten, süper paylaşım 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising OP ⭐ 19y 15 yil once #8 SBOT'a rakip çıktı dediler demeleriyle SBOT anide sıçradı rakip tanımıyo gerçekten, süper paylaşım 👍Rakip tanımıyor 😎 ps:Clientless olsaydı böyle uff lvl atla mob alanı değiştir süpppooo olurdu 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J j3ozo ⭐ 16y 13 yil once #9 birtanesin sen ya çok saol çok site gezdim yapamadim bu az ve öz olmus eline saglik dostumm alkis: alkis: alkis: alkis: alkis: alkis: alkis: alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil