Icerige atla
Extraloob

Rusya'ya Özel Silkroad Geliyor

· 29 Yanıt · 4.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Asturm Online Ve Joymax , Rusya'nın Silkroad'ı için El Sıkıştı

Asturm Online Şirketi açıklamasında , interaktif online eğlence pazarının lideri joymax ile anlaştığımızı sizlerle duyurmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.Anlaşmaya göre taraflar , Asturm Online eğlence grubunun parçası olarak Silkroad Russia'yı açmaya karar verdi. Artık Rusya kendi silkroad'ını açmak için gerekli yayın haklarına sahip.

İmza töreni Rusyan'ın başkenti Moskovada 30 haziranda gerçekleşti . Chan Woong Jeon , Joymax Ceo'su ve Alexander Vashenko - IT Ceo'su imza törenine katıldılar. Bu imza töreninde Lisans Anlaşması imzalandı...

Silkroad Online Rusya
http://www.silkroad.ru adresinde ücretsiz olarak yayınlanacak . Yapım çalışmalarının başladığını söyleyen asturm online , rus yapımı oyunun 2009-2010 sınırında paylaşıma açılmasını planladıklarınıda ekledi.

http://silkroad.ru/

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
29 Yanıt
D
DeLiqhT ⭐ 17y
Herşey beklenir .. Ruslardan
A
İsro da güzeldi. 🙄
B
Black Rain ⭐ 19y
Ovvvv ilk açıldığındaki gibi olacaksa silkroad protokolden yerimi kaparım rSro da ^^
C
Continuum ⭐ 18y
Aynı iSro gibi bu da ?
A
Avenger ⭐ 18y
Acılsında yerimizi kapalım 🤤
F
F34RL3SS ⭐ 19y
acaba ilk sro gibimi başlıyacak.
yani Legend 1 den itibaren ?
A
Avenger ⭐ 18y
acaba ilk sro gibimi başlıyacak.
yani Legend 1 den itibaren ?

Sanmıyorum ...
A
Agilla ⭐ 18y
Silkroad Kurucusunun Tipine Bakınya Hiç Gülecegim Yoktu 😆 Güzel Bişi Oyun Biraz Daha Ferahlicak GoldBotlar çogalıcak 😁
R
RHODOK ⭐ 18y
bi türklere özel çıkarmadılar zaten 😠
I
ironEyE ⭐ 18y
Türklere özel sro açılsa o oyun oynanmaz...
_
_C3ribR4L_ ⭐ 19y
ya demek biz bu admlara kazandırıyoruz he
K
Kobe ⭐ 19y
hadi bakalım hayırlısı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
daha önceden haberi duymuştum ama pek ihtimal vermiyordum ruslar fakir diye lakin bunlar fena inatçı çok kanlı serverları olacaktır, şimdiden başarılar dilerim ^^
B
Baha i ⭐ 18y
daha önceden haberi duymuştum ama pek ihtimal vermiyordum ruslar fakir diye lakin bunlar fena inatçı çok kanlı serverları olacaktır, şimdiden başarılar dilerim ^^

Bunların zengini çok zengin patron daha dün acıldı antalyada otel azeri kökenli rus iş adamı 😄
hiltonlar monicalar Sharonlar yani bunlar su var diye gelmiyo 😄 öyle otel açıp bu kişileri Türkiyey getirtecek ben şu an kimse göremiyor olsunki cumhurreis bile getiremez 😊
91 den sonra devlet malları peşkeş çeke çeke köşeyi döndüler 😄
A
Afgan ⭐ 17y
Bencede türklere açmalarına hiçmi hiç gerek yok
T
t3trat ⭐ 18y
botlar da bu rusların serverında normalmi işlicek bide açıldığında kayıt falan resimlli anlatım yaparsanız gzel olur rusçam yok beniimm 😄
V
volkanka ⭐ 17y
İmzan çok büyük. Biraz küçültmeyi denersen sevinirim.

Bu arada Ruslara özel silkroad açılması iyi. Oyunda kimle konuşuyorsam Rus çıkıyor :))
Türklere özel açılması için kim para verecek?
Ülkemizde oyunu kim destekliyor?
Kimse. Oyüzden boşa hayal kurmayın Türklere özel açılmaz.
B
beyyz ⭐ 17y
eger goldbotlar olmaz ve bızle aynı surumde gıderse cok guzel olur...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: