teşekkürler
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 50 / 189
Yanıtlar
Ben Bir Eşşeğim
🙄 🙄 🙄
arkadaslar bunu indirdim ama kuramıyorum biri yardım edermi lütfen
güsel paylaşım 😉
ellerine sağlık
arkadaslar bunu indirdim ama kuramıyorum biri yardım edermi lütfen
rar dan çıkar.silkroad ın kurulu olduğu dosyanın içine at C:\Program Files\Silkroad mesela bende burda sonra çalıştır 👍
:S
salı gununden beri loader bekliyom bu nasıl iş yani başka forumlaramı takılalım bu kadar sacma iş olmaz loaderi koymuşun ama kırık bu rardan cıkmıyo 😈 😈 😈
salı gununden beri loader bekliyom bu nasıl iş yani başka forumlaramı takılalım bu kadar sacma iş olmaz loaderi koymuşun ama kırık bu rardan cıkmıyo 😈 😈 😈
Kendi beceriksizliğini başkalarına bağlama . Rar'dan çıkıyor ve çalışıyor.
Belki parola'yı yanlış yazmışsındır bi kontrol et istersen. 🤔
Saol Kardeşim 😄
cıkmıyo gene denedim yeniden hatta winrar indirdim acaba ondamı var sorun diye yok yok başka uplate koysana 3 gun oldu hala indiremedim oda neden başka yerden indirmeyeyim diye yeter bukadar başka forumdan indircem bu ne ya
Arkadaşlar Rumata Loader ile Bottan Nasıl Giriliyor? Yani Rumata Loaderden Girip Botu Çalıştırma Şansımız Var Mı? Malum Botta Gir Çık Gir Çık Pc Mahvoluyo Loaderden Dc'siz Girebilirmiyiz Yardım Edin Lütfen!...(Anlatmaya Çalıştım Ama :D:D:D )
T
tugayakpinar78
⭐ 18y
aga benim pc 9 tane keylogger buldu başka bi tane koyarmısın benim yolladığım daha temizdi bişiyi yoktu ama ban yedim 😞
aga benim pc 9 tane keylogger buldu başka bi tane koyarmısın benim yolladığım daha temizdi bişiyi yoktu ama ban yedim :(
keylogger pc bulamıo die biliodum ben yani görünmüo(Yanlışmı biliyorum 🤔 )
Arkadaşlar Rumata Loader ile Bottan Nasıl Giriliyor? Yani Rumata Loaderden Girip Botu Çalıştırma Şansımız Var Mı? Malum Botta Gir Çık Gir Çık Pc Mahvoluyo Loaderden Dc'siz Girebilirmiyiz Yardım Edin Lütfen!...(Anlatmaya Çalıştım Ama :D:D:D )
agBot kullanıyosan çalışıyo. 👍 ama diğerlini bilmiyorum 😐
Rar Şifresi : www.extralob.com
ewt bu şifre yanlış extralob değil extraloob ben kopyala yapıştır yapıyodum çıkmadı şimdi buldum doğruyu :D:D 🍺
paylaşım için saol
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
beyler ben kuruyorum loader ı ama her açtığımda " Place Excuse "Silkroad.exe" " diye hata veriyor bunu bi türlü düzeltemedim sro nun sitesinede başlandım olmuyor
Yenisini indirdin mi ?
İndirdiysen silkroad'ı normal olarak aç start gelsin kapat loaderla gir.
İndirdiysen silkroad'ı normal olarak aç start gelsin kapat loaderla gir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap