Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 50 / 189
Yanıtlar
F
FUAT ⭐ 18y
teşekkürler
I
Inception ⭐ 18y
Ben Bir Eşşeğim

🙄 🙄 🙄
D
dilek23 ⭐ 18y
arkadaslar bunu indirdim ama kuramıyorum biri yardım edermi lütfen
A
apoxredis ⭐ 19y
güsel paylaşım 😉
M
mehmetefe ⭐ 19y
ellerine sağlık
I
Inception ⭐ 18y
arkadaslar bunu indirdim ama kuramıyorum biri yardım edermi lütfen

rar dan çıkar.silkroad ın kurulu olduğu dosyanın içine at C:\Program Files\Silkroad mesela bende burda sonra çalıştır 👍
E
Exorcism ⭐ 19y
:S
J
johnny84 ⭐ 18y
salı gununden beri loader bekliyom bu nasıl iş yani başka forumlaramı takılalım bu kadar sacma iş olmaz loaderi koymuşun ama kırık bu rardan cıkmıyo 😈 😈 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
salı gununden beri loader bekliyom bu nasıl iş yani başka forumlaramı takılalım bu kadar sacma iş olmaz loaderi koymuşun ama kırık bu rardan cıkmıyo 😈 😈 😈

Kendi beceriksizliğini başkalarına bağlama . Rar'dan çıkıyor ve çalışıyor.
I
Inception ⭐ 18y

Belki parola'yı yanlış yazmışsındır bi kontrol et istersen. 🤔
S
sro_16 ⭐ 18y
Saol Kardeşim 😄
J
johnny84 ⭐ 18y
cıkmıyo gene denedim yeniden hatta winrar indirdim acaba ondamı var sorun diye yok yok başka uplate koysana 3 gun oldu hala indiremedim oda neden başka yerden indirmeyeyim diye yeter bukadar başka forumdan indircem bu ne ya
_
_ANIL_ ⭐ 19y
Arkadaşlar Rumata Loader ile Bottan Nasıl Giriliyor? Yani Rumata Loaderden Girip Botu Çalıştırma Şansımız Var Mı? Malum Botta Gir Çık Gir Çık Pc Mahvoluyo Loaderden Dc'siz Girebilirmiyiz Yardım Edin Lütfen!...(Anlatmaya Çalıştım Ama :D:D:D )
T
aga benim pc 9 tane keylogger buldu başka bi tane koyarmısın benim yolladığım daha temizdi bişiyi yoktu ama ban yedim 😞
I
Inception ⭐ 18y
aga benim pc 9 tane keylogger buldu başka bi tane koyarmısın benim yolladığım daha temizdi bişiyi yoktu ama ban yedim :(

keylogger pc bulamıo die biliodum ben yani görünmüo(Yanlışmı biliyorum 🤔 )
I
Inception ⭐ 18y
Arkadaşlar Rumata Loader ile Bottan Nasıl Giriliyor? Yani Rumata Loaderden Girip Botu Çalıştırma Şansımız Var Mı? Malum Botta Gir Çık Gir Çık Pc Mahvoluyo Loaderden Dc'siz Girebilirmiyiz Yardım Edin Lütfen!...(Anlatmaya Çalıştım Ama :D:D:D )

agBot kullanıyosan çalışıyo. 👍 ama diğerlini bilmiyorum 😐
S
seti ⭐ 19y
Rar Şifresi :
www.extralob.com

ewt bu şifre yanlış extralob değil extraloob ben kopyala yapıştır yapıyodum çıkmadı şimdi buldum doğruyu :D:D 🍺
D
DeSwa147 ⭐ 18y
paylaşım için saol
L
beyler ben kuruyorum loader ı ama her açtığımda " Place Excuse "Silkroad.exe" " diye hata veriyor bunu bi türlü düzeltemedim sro nun sitesinede başlandım olmuyor
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yenisini indirdin mi ?

İndirdiysen silkroad'ı normal olarak aç start gelsin kapat loaderla gir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: