bahazenbil1 .. Bak senin gibileri çok var bu forumda.. Sen bu programı kullanıp kullanmamakta özgürsün ..
Kimse seni zorla kullandırtıcak değil .. Ve ben kendim hep bu programı kullanıyorum ..
Ben bizzat kendi Antivirüs programıma tarattım sonuç tertemiz çıktı ..
Senin charının soyulması tamamen senin hatan ..
Loader 'ı indiriyorsun Sonra charına bişey oldumu direk loader'a atıyorsun suçu ..
Ayriyeten Loader'da sorun olsaydı bu kadar kişi kullanmazdı ..
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 36 / 189
Yanıtlar
bunda bottan nası qiriliyor?
Sağol
Unique alarm çalışmıyo hala bi cvp gelemdi?
Unique alarm çalışmıyo hala bi cvp gelemdi?
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bende çalışıyo
yha bende olmuo:(kafayı yiycem hep crote p..2 dio ama attım bütün çıkanları :S
vidyo nasıl çekiliyo
vidyo nasıl çekiliyo
yukarıda ara butou var odan ara 🎭
1.59 çıktı çalışmıyor artık bu birisi el atsın
oyun clienti 1.59 oldu arkadaşım eski programı koymanın mantığı nedir gereksiz yere adam oyalamayın
Victor insan önce bi emeğe saygı der sonra böle gereksiz yorumlar yapar burda adamlar çalışıp program koyuyorlar emğe böle saygısızlık yapıyorsan bu forumda işin olmaz.
I
iwontcry4u
⭐ 19y
oyun clienti 1.59 oldu arkadaşım eski programı koymanın mantığı nedir gereksiz yere adam oyalamayın
Ay oldu bu konu acılalı sen simdi msj atıp 1.59 oldu adam oyalamayın diosn daha 1 msjın war bide :?
Googleden aratmış bu çıkmış üye olup indiriyim demiş ama aksilik çalışmadığı zamana denk geldi 😄
Uzun zamandır çalışıyordu güncel hali çıkıncada forumda yer alır.
Uzun zamandır çalışıyordu güncel hali çıkıncada forumda yer alır.
pardon benim hatam Multiclient başlığı altında ilk sırada bu konuyu görence yenisi diye koydular sandım buda 2. msjım msjlarımı saymaya devam et;)
Bu Güncellenene Kadar Respect Loader i Kullanamabilrsiniz..
ne zaman güncellenicek acaba bu program
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Kemalist Rumata Loader 1.59 u bekliyoruz.Respect loader fln calısıo ama bna rumata lazım unique alrm fln daha ii oluo alışkanlık xD
Yeni sürüm pls Tabi varsa ... 😉
R
romantikan
⭐ 18y
kemaliiiiiiiist neredesin ya rumatadan başkası yalan reseptici indirdim ama c10 hatası veriyor rumatadan başka bir loaderi çalıştıramadım ben sürekli c10 veriyorlar bi işe yaramaz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap