Virüs Var..
http://www.virustotal.com/analisis/810ead0d12ef32a1c9987aad566e02d2
???
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 35 / 189
Yanıtlar
arkasım salı gunu server gelıor buyuk ıhtımalle dolu olcek 1.159 ne zmn gelır bırde gırıs yerınde char tam gelırken bı anda oyundan atıor ???????????? hata gelıor yapablıcegım bısı warmı sımdıden tesekurler
keylogger olmasından korkuyorum
😄 size güveniyorum
😄 size güveniyorum
cook saol kanka ben bu rumatarta yı cok seviom 😄
I
imPuRe_Kinq
⭐ 18y
ya arkadaşlar bu loaderden girince oyun dc veriyo lütfen yardım edin niye böyle yapıyo???
teşekkürler
I
internetcocugu
⭐ 18y
arkadaslar middorlinkle indirdim çarın adı new yazio altta yazio fln bisi olmas demi? kemalist güveniorm sana....
YA BEYLER HER SEFERİNDE HEDEF BULDAN Mı giricez
V
VaTaN_GeMiSi
⭐ 18y
Arkadaslar ben bu laoderla oyuna giriom iyi güzel AMA
agbotla loader nasıl girilcek biri acıklama yaparmı lütfen
Arkadaslar ben bu laoderla oyuna giriom iyi güzel AMA
Launcher yerine loader'a tıkla.
YA BEYLER HER SEFERİNDE HEDEF BULDAN Mı giricez
Loader'a sağ tuş tıkla masaüstünde kısayol oluştur de.
arkadaslar middorlinkle indirdim çarın adı new yazio altta yazio fln bisi olmas demi? kemalist güveniorm sana....
Güvenmiyorsan kullanma zaten 😉
Virüs Var..
http://www.virustotal.com/analisis/810ead0d12ef32a1c9987aad566e02d2
???
Kullanma o zaman 😉
I
internetcocugu
⭐ 18y
k güveniom güveniom 😄 sro botla nası girios?
Çok güsle paylaşım
Saol Kemalist
B
bahazenbil1
⭐ 19y
Bu siteden indirilen loader yüzünden Odinde ve Herculeste 6 arkaşımız hacklenmiş durumda.
Mesajın yada üyeliklerin silinmesini değil açıklama istiyoruz.
Mesajın yada üyeliklerin silinmesini değil açıklama istiyoruz.
@bahazenbil1
Loaderda herhangi bir virüs bulunmamaktadır.Bu loaderı biz çıktığından beri kullanıyoruz ve charlarımıza hiç birşey olmadı.. Eğer virüs olsaydı önce bizim charlarımızın uçması gerekiyordu...
Charları ortak bir internet cafe vb bir ortamda soktuysanız oralara bir el atmanız tavsiyedir
Loaderda herhangi bir virüs bulunmamaktadır.Bu loaderı biz çıktığından beri kullanıyoruz ve charlarımıza hiç birşey olmadı.. Eğer virüs olsaydı önce bizim charlarımızın uçması gerekiyordu...
Charları ortak bir internet cafe vb bir ortamda soktuysanız oralara bir el atmanız tavsiyedir
B
bahazenbil1
⭐ 19y
Aslına bakarsan bende ilk çıktığı andan beri kullanıyorum. 1 arkadaşıma bu loaderi ben verdim direk sağlamdır istediğin gibi kullanabilirsin diye.
Hiç bir sorun yoktu zaten düne kadar. Benim charım hacklenmedi daha. Önce benim verdigim arkadaştan öğrendim hacklendigini. Sonra bizim Herculesteki arkadaş hacklenmiş. Derken onların serverden 5-6 kişi daha aynı şekilde hacklenmiş. Kimse birbirini tanımıyor.
ACABA bunların tek ortak noktalarının buradan indirilen loader olması rastlantımı....
Hiç bir sorun yoktu zaten düne kadar. Benim charım hacklenmedi daha. Önce benim verdigim arkadaştan öğrendim hacklendigini. Sonra bizim Herculesteki arkadaş hacklenmiş. Derken onların serverden 5-6 kişi daha aynı şekilde hacklenmiş. Kimse birbirini tanımıyor.
ACABA bunların tek ortak noktalarının buradan indirilen loader olması rastlantımı....
Kimse birbirini tanımıyor.
birbirinizi tanımıyorsunuz, bir diğerinizin ne yaptığını kesin olarak bilmiyorsunuz...
bahazenbil
Bu loader'ı kullanmayan neredeyse yok . Her hacklenen loader kullanıyorum derse biraz saçma olmaz mı ?
Bu hacklenin silkroad oynuyorum demesinden farksızdır . Neredeyse bütün millet bunu kullanıyor 1-2 Haftada sadece dosya.cc'den indirilme sayısı bile 258 i bulmuş ...
Daha ne diyeyim yani , bu programdan hacklendiğinize dair tekniksel bir kanıt gösterin .
Bu loader'ı kullanmayan neredeyse yok . Her hacklenen loader kullanıyorum derse biraz saçma olmaz mı ?
Bu hacklenin silkroad oynuyorum demesinden farksızdır . Neredeyse bütün millet bunu kullanıyor 1-2 Haftada sadece dosya.cc'den indirilme sayısı bile 258 i bulmuş ...
Daha ne diyeyim yani , bu programdan hacklendiğinize dair tekniksel bir kanıt gösterin .
B
bahazenbil1
⭐ 19y
Tek bildiğim nokta, benim arkadaşa verdiğim loaderden başka program kullanmadığı ve herhangi bir siteye giriş yapmadığı. Neden aynı gün hacklenen charlar aynı loaderi kullanıyor diye soruyorum ben. 25 yaşında adamımı çocuk değilim.
Extraloob 'un böyle birşey yapacağını düşünmüyorum. Ama Direk yorum yaparsanız birşeyler yapmaya çalıştığınızı düşüneceğiz.
Direk yorum yazacağınıza gidip araştırın. Sırf anti-virüs degil. Ağ filtresinden geçirin bakalım program nerelere ne gönderiyor. Mail mi atıyor. Yoksa farklı birşeymi yapıyor. Bu olay daha önce de gündeme geldi fakat bu son gerçekleşen olaydan sonra bişiler yapmak gerektiğini düşünüyorum. Program oyundaki herhangi bir nicke bile kullanıcı adı şifresini gönderebilir. Kimsenin ruhu duymaz.
Bu programı buraya koyan yapmıştır demiyorum. O zaten türkçeleştirmiştir. Program yurtdışından debug edilmiş. Siz bunları araştırmadan kalkıpta buraya yok öle birşey diyorsanız çalınan her charın sorumluluğunu da alıyorsunuz demektir.
Madem o kadar programcınız var şu olayı adam akıllı araştırıp. Buraya adam akıllı bir cevap yazın.Tartışma yaratmak istemiyorum.
Extraloob 'un böyle birşey yapacağını düşünmüyorum. Ama Direk yorum yaparsanız birşeyler yapmaya çalıştığınızı düşüneceğiz.
Direk yorum yazacağınıza gidip araştırın. Sırf anti-virüs degil. Ağ filtresinden geçirin bakalım program nerelere ne gönderiyor. Mail mi atıyor. Yoksa farklı birşeymi yapıyor. Bu olay daha önce de gündeme geldi fakat bu son gerçekleşen olaydan sonra bişiler yapmak gerektiğini düşünüyorum. Program oyundaki herhangi bir nicke bile kullanıcı adı şifresini gönderebilir. Kimsenin ruhu duymaz.
Bu programı buraya koyan yapmıştır demiyorum. O zaten türkçeleştirmiştir. Program yurtdışından debug edilmiş. Siz bunları araştırmadan kalkıpta buraya yok öle birşey diyorsanız çalınan her charın sorumluluğunu da alıyorsunuz demektir.
Madem o kadar programcınız var şu olayı adam akıllı araştırıp. Buraya adam akıllı bir cevap yazın.Tartışma yaratmak istemiyorum.
Sen merak etme biz buraya programları koymadan önce araştırıyoruz . Kendimizde kullanıyoruz . Rumata Loader'ı cafem'dede kullandırttırıyorum her hangi bir şikayet gelmiyor .
Biz virüs tarama sonucunu koyduk , kendimizde kullanıyoruz her hangi bir sorunla karşılaşmadık ...
Biz virüs tarama sonucunu koyduk , kendimizde kullanıyoruz her hangi bir sorunla karşılaşmadık ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap