Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 27 / 189
Yanıtlar
S
sy_ati ⭐ 19y
ya ben 2 çar açamıyorum nasıl yapıcam onu ag bot kullandığım için olabilrmi acaba...
S
senaserhat ⭐ 18y
slm arkadaşlar agbot dowland edecem fakat nerden dowland oluyor bir türlü bulamadım. ilginize şimdiden tşk ler
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Aç programı İsroBot compatible sekmesini tıkla sonra Launch'yi seç gir ama ilk parmağı

Dedigin Gibi Yapıyorum Ama Yinede Auto Training Gidiyor :x
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aç programı İsroBot compatible sekmesini tıkla sonra Launch'yi seç gir ama ilk parmağı

Dedigin Gibi Yapıyorum Ama Yinede Auto Training Gidiyor :x

İki Tane Açarsan Gider Tabi ^^
S
sananenan ⭐ 18y
arkadaşlar bn kuramadım bidaha yaredımcı olurmusunzzz
C
Creatoria ⭐ 19y
loader 1.156 yla calsır mı acep 🙄
K
Kensei ⭐ 19y
bende 1.156 ile çalışmadı update yi yaptırdım fakat BSObj Plugin hatasını hala alıyorum
_
_Ghost_ ⭐ 19y
Updatenzi yapın ve loaderiniz kullanın sorun yok çalışıyor 1.56 ile....
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Alternatif link kırık hacım , sabah indirdim sorun yoktu ama öğlen şimdi denedim dosya bulunamadı ^^ diyor.
[ek #12654]
E
E0N ⭐ 19y
Sağol eline sağlık ama mirror link çalışmıyor
G
GliseriN2 ⭐ 18y
:S unique alarm olmuyor
O
ozan160 ⭐ 19y
ya arşiv hasarlı dio modsun die güvendim sana hiç taratmadım bunlar virüs taktikleri arkadaşlar indirmeyinnnnnnnnn indirmeyinnnnnnnnnnn ve indirmeyinnnnnnnnnn ve kilittttttttttt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ya arşiv hasarlı dio modsun die güvendim sana hiç taratmadım bunlar virüs taktikleri arkadaşlar indirmeyinnnnnnnnn indirmeyinnnnnnnnnnn ve indirmeyinnnnnnnnnn ve kilittttttttttt

Rapidden Yanlış İndirmişsin.
C
cellat1674 ⭐ 19y
ya beyler hala virüs diyorsunuz yaaaaa amacınız ne arkadaşım amacınız bu siteye zarar vermekse ugrasmayın ömrünüz yetmes;)hacklendik dediniz loadere attınız bilmem ne oldu loadere attınız suçu alın adamlar onun açıklamasını bile yaptı bea artık hala virüs diyorsanız keylogger diyorsanız hack diyorsanız bende size YUH diorum başka da bişi demiyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ya beyler hala virüs diyorsunuz yaaaaa amacınız ne arkadaşım amacınız bu siteye zarar vermekse ugrasmayın ömrünüz yetmes;)hacklendik dediniz loadere attınız bilmem ne oldu loadere attınız suçu alın adamlar onun açıklamasını bile yaptı bea artık hala virüs diyorsanız keylogger diyorsanız hack diyorsanız bende size YUH diorum başka da bişi demiyorum

😘
S
ScoundReL ⭐ 18y
Güzel ve kullanılıslı bir loader
S
scrotum ⭐ 18y
56 ile olmuyor uptade yapılı ama hala hata veriyor :S :S

edit: gerçekten olmuoyr acil yardımm 👴 👴 👴
K
kral33 ⭐ 18y
çok güzel paylaşım saolasın
S
scrotum ⭐ 18y
kocaaa extraloobda bilen yokmu v 1.156 ile çalışıosa nasıl çalıştıını

EDIT: düzelttim!! vistalı kullanıcılar sağ klik yönetici olarak çalıştır ile çöezebilirler 🤘 🤘 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: