Yabancı site olması iyi değil bence
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 26 / 189
Yanıtlar
G
G4m3r-Ov3r
⭐ 18y
cok saol
yha bende error verdi napiim ???
bu loader bii rus sitesinden die duymuştum hatta oyuna bu loaderle girince sol alt köşede chat bölümünde sitenin adresi yazıo
Biz yapsaydık adı extraloob Loader olurdu zaten. 😉
Bence herkes extraloob loader i kullansın yanlış anlamayın ama sizinn loader kötü demiyom yani yabancılara güvenmiyom
Kullanıp bılmeyenler vardır dıe dıorum : " /ui " yapın user info açılsın sonra " + " sına basarak user info penceresını buyutun.
sonuc: üzerine tıkladığınız adamın tüm itemlerini ayrıntılı bir şekil de ( lv - isim - +? - sos felan ) gösterir. bu sayede thiefler kendilerini eziq gibi gösteremez.. ayrıca adamın kaç level olduğunu dress tier olarak öğrenebilirsiniz. kısayol rev6 gibi bişe...
sonuc: üzerine tıkladığınız adamın tüm itemlerini ayrıntılı bir şekil de ( lv - isim - +? - sos felan ) gösterir. bu sayede thiefler kendilerini eziq gibi gösteremez.. ayrıca adamın kaç level olduğunu dress tier olarak öğrenebilirsiniz. kısayol rev6 gibi bişe...
ELLERINE SAGLIK SAOLASIN
son zamanlarda bu loaderla ilgili bazı bilindik sitelerde bir sürü söylenti duyuyorum (sitenin adını öğrenmek isteyen pm atabilir). program yüzünden charının soyulduğunu iddia eden bir sürü adam var ortalıkda.diyeceğim o ki bu program gerçekten güvenlimi? ❓ ❓ ❓
son zamanlarda bu loaderla ilgili bazı bilindik sitelerde bir sürü söylenti duyuyorum (sitenin adını öğrenmek isteyen pm atabilir). program yüzünden charının soyulduğunu iddia eden bir sürü adam var ortalıkda.diyeceğim o ki bu program gerçekten güvenlimi? ❓ ❓ ❓
sence??
burayı oku bir fikir edin!!!
viewtopic.php?f=280&t=65441&hilit=
sağol arkadaş yardımın için
Nostra_Damus
⭐ 19y
bu program ile isrobottan 2 char girip ikisinide kasabilirmiyiz ?
benim denememe göre 2 char giriyor ama birini kasiyor birinde ise Auto Training pasif oluyor..isrobot ile 2 cahirimizi kasmanin varmi bir yöntemi ?
benim denememe göre 2 char giriyor ama birini kasiyor birinde ise Auto Training pasif oluyor..isrobot ile 2 cahirimizi kasmanin varmi bir yöntemi ?
ya kardeş ben sorunlar bölümünde bi konu açtım bana bu loader ı önerdiler ama değişen bişi olmadı şimdi ben bi charı bota kuruom yanına da başka bi char açıom bot kapanıo otomatikmen ne yapcağımı sölede yapalım be kardeş
I
internetcocugu
⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
kemal abi bu ne anlama gelio?
kemal abi bu ne anlama gelio?
Kemalist ben _The_Lord_ un sahibiyim sen gerçekten ban mı yedin?seni özledik yakında yine bekliyoruz TC ye :(:(:(
Kemalist ben _The_Lord_ un sahibiyim sen gerçekten ban mı yedin?seni özledik yakında yine bekliyoruz TC ye :(:(:(
The_Lord Kim Nerden Banyemişim Tc nedir ?
beyler allah askıan yardım rumata ıle ısrobotu nasıl calıstırcam rumatayı acıp oyuna gırsem ısrobot calısırmı nasıl olcakk
S
Streetwise
⭐ 19y
beyler allah askıan yardım rumata ıle ısrobotu nasıl calıstırcam rumatayı acıp oyuna gırsem ısrobot calısırmı nasıl olcakk
Aç programı İsroBot compatible sekmesini tıkla sonra Launch'yi seç gir ama ilk parmağı aç
yaa bende vista var hata veriyo sürekli neden olmuyo yardımcı olurmusunuz
ya arkadaşlar silkroadın kurulu olduğu klasör sikroad launchere sağ tıklayıp özellikler+heef bul dediğimizde çıkan klasör değil mi ben onun içine çıkan dosyaları atıyorum fakat açılmıor hata veriyor lütfen biri bana yardım etsin çıldıracağım 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap