Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 156 / 189
Yanıtlar
S
sssss ⭐ 19y
Loader çalışıyor tşkler
E
enbakoo ⭐ 17y
allah razı olsn kaç gündür bekliodum 👍
S
Sky34 ⭐ 17y
hacım supersın elıne su dokemeyız saol paylasım ıcın
D
Kemalist bişey sorucam bu loaderin çıkarmamalarının nedeni nedir sence? bir bilgim yok deme bir bilgin olmadığını biliyorum ama sen bizden daha mantıklı düşünürsün kac günden beri sitede hareket yok, loader yapmayımı bıraktılar acaba? bir fikrini alayım dedim 😊
M
sorması ayıp bunu silkroad klosörüne atarkn bi şifre istiyo o şifre ney?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kemalist bişey sorucam bu loaderin çıkarmamalarının nedeni nedir sence? bir bilgim yok deme bir bilgin olmadığını biliyorum ama sen bizden daha mantıklı düşünürsün kac günden beri sitede hareket yok, loader yapmayımı bıraktılar acaba? bir fikrini alayım dedim :)

Her türlü şey olabilir sonuçta bu programı güncelleyen tek kişi var oda rumata ☕

sorması ayıp bunu silkroad klosörüne atarkn bi şifre istiyo o şifre ney?

www.extraloob.com

yazacaksın.
C
arkadaşlar bişey sorucam ben programı açtığımda bazen joymax ın otomatik deneme kutucuğu gelmiyor ve ben 3 sn de bir falan entere bastığımda o çın die bir ses varya o ses çıkıyor bu durumda ben denemiş oluyormuyum yoksa bug mu bu?
Z
Zwanga ⭐ 17y
teşekkürler 😉

bu arada konu hit rekoru kırıyor 😊
C
benim sorumun çözümünü bilen yokmu 😞
K
kazann ⭐ 17y
cok thxssss xD walla accayip hitiyacm vardı saolllll
J
Jaysean ⭐ 18y
arkadaşlar bişey sorucam ben programı açtığımda bazen joymax ın otomatik deneme kutucuğu gelmiyor ve ben 3 sn de bir falan entere bastığımda o çın die bir ses varya o ses çıkıyor bu durumda ben denemiş oluyormuyum yoksa bug mu bu?

Bug,modemini resetlemeyi dene 👍
S
Serj ⭐ 18y
Slm arkadaşlar ; Loader hakkında sorunum var Rar'ı açtığımda dosyaları silkroad klasörünün dizinine çıkartmaya çalışıyorum fakat SRO_Clienti çıkarırken hata veriyor.. şuan PC'mde 2 tane char acık SrokingBot ile acilen loader ile bir tane char açmam lazım fakat bu sro_client dizine çıkartamadığım için açamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım etsin gerçekten çok acil ..

Love ExL ❤️
D
Slm arkadaşlar ; Loader hakkında sorunum var Rar'ı açtığımda dosyaları silkroad klasörünün dizinine çıkartmaya çalışıyorum fakat SRO_Clienti çıkarırken hata veriyor.. şuan PC'mde 2 tane char acık SrokingBot ile acilen loader ile bir tane char açmam lazım fakat bu sro_client dizine çıkartamadığım için açamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım etsin gerçekten çok acil ..

Love ExL ❤️

bilgisayarında char açıksa sro client kullanıldığından değiştiremessin çok acil lazımsa silkroad klasörünü kopyalayıp onun içine atıp o srodan çalıştırmayı dene 🤝
K
Kei ⭐ 18y
kardeş bende açılmıyo niye???
Can't find original C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe version 1.210.
Execution aborted!!! diyo
C
corci12 ⭐ 18y
evet ben de bu hatayı alıyorum " Can't find original C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe version 1.210. Execution aborted "
F
feyyaz62 ⭐ 17y
paylasım ıcın teşekkürler
C
corci12 ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
??

sronun içinde C19H28O2.ini diye bi not defteri var, aç onu ve [Options] ' un altına ServerNumber=0 yaz yalnız dikkat et [Options] ' un hemen altına yazmassan çalışmaz 😉

Arkadaşlar " Can't find original C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe version 1.210. Execution aborted " hatasını alanlar ver 1.210 orjinal client yükleyip loaderi çalıştırın ben öyle yaptım şuan tıkır tıkır çalışıyor 💃
W
WikiLeaks ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
??

sronun içinde C19H28O2.ini diye bi not defteri var, aç onu ve [Options] ' un altına ServerNumber=0 yaz yalnız dikkat et [Options] ' un hemen altına yazmassan çalışmaz 😉

Arkadaşlar " Can't find original C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe version 1.210. Execution aborted " hatasını alanlar ver 1.210 orjinal client yükleyip loaderi çalıştırın ben öyle yaptım şuan tıkır tıkır çalışıyor 💃

saolasın kardeş oldu 🤘 🍺
C
corci12 ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
??

saolasın kardeş oldu 🤘 🍺

Sen saol 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: