Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 157 / 189
Yanıtlar
F
feyyaz62 ⭐ 17y
çalışmıyorrrr
A
apoda ⭐ 17y
bende aynı hatayı alıyorum ya :S
C
Bu kadar zamandır update gelen loader versiyonunu güncellememişse sebebi vardır eğer exl dada yayınlamıyorsa yine bi sebebi vardır
S
Serj ⭐ 18y
Rumata çalışmıyor.. 😕 Bugun rumata loaderi silkroad klasörürnün içine attım oyuna açıldı fakat Server Are offline hatası aldım :S .. Silkroad'ı yenıden kaldırıp kurdum ve aynı hatayı alıyorum şimdi normal girince oluyor ama loaderle girince olmuyor bi yardım edin lütfen :S
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Servers Are Offline Hatası Alanlar servers-are-offline-t143471.html Konusuna Baksınlar.
D
Decanus ⭐ 17y
Client dosyasını değiştirmeyi unutmayın...
G
gothxx ⭐ 17y
Arkadaşlar loader'ı hatasız yaptım ama loader'ı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum.İşte resim:
- Resim Silinmiş.
lütfen bu hatanın çözümünü bilen varsa yazabilir mi??
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@gothxx

silkroad'a normal girebiliyor musun ?
M
manken ⭐ 17y
ben yapıyom deniyom olmuyor loaderrrr acil çözümm bekliyomm
The47
The47 ⭐ 18y
arkadaşlar 30 nolu serverda problem var anladıgım kadarıyla normal clientlede 30 dan deneyemiyoruz. loaderda 30 dan denedigi için servers are offline hatası alıyosunuz.
Y
yuemayti ⭐ 17y
Arkadaşlar loader'ı hatasız yaptım ama loader'ı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum.İşte resim:
- Resim Silinmiş.
lütfen bu hatanın çözümünü bilen varsa yazabilir mi??

bende aynı hatayı alıyorum. oyuna normal şekilde girebiliyorum fakat loaderla bu hatayı alıyorum . . . acil çözüm plsss
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Loader'la girerken redirect ip'yi mi işaretlediniz ?
L
leoparly ⭐ 17y
adam aynısını koymuş
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
adam aynısını koymuş

?
W
WikiLeaks ⭐ 17y
30 dan denemeyince girme ihtimali 0 herhalde 6 den beri stall çarı girmior :S
bu arada gs tebrikler... yine bize kaldı gs yi yenme işi 😁
D
deha13 ⭐ 18y
Can't find original D:/Silkroad/sro_client.exe version 1.210. Execution aborted bende bu hata cıkıyor nedenı nedır nasıl cozebılırım acıl yardım beklıyorum
D
Decanus ⭐ 17y
Can't find original D:/Silkroad/sro_client.exe version 1.210. Execution aborted bende bu hata cıkıyor nedenı nedır nasıl cozebılırım acıl yardım beklıyorum

Client değiştirmeyi unutma...
M
Mertcani ⭐ 19y
teşekkürler;)
M
Mertcani ⭐ 19y
bu programlar zaten trojan tabanlı ama zararsız trojanlar endişelenmenize gerek yok
O
onurgurkan ⭐ 17y
mrb.. multiclientı kullanırken eventa (capture the flag) gidemiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: