çalışmıyorrrr
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 157 / 189
Yanıtlar
bende aynı hatayı alıyorum ya :S
C
CyberExaLanCe
⭐ 17y
Bu kadar zamandır update gelen loader versiyonunu güncellememişse sebebi vardır eğer exl dada yayınlamıyorsa yine bi sebebi vardır
Rumata çalışmıyor.. 😕 Bugun rumata loaderi silkroad klasörürnün içine attım oyuna açıldı fakat Server Are offline hatası aldım :S .. Silkroad'ı yenıden kaldırıp kurdum ve aynı hatayı alıyorum şimdi normal girince oluyor ama loaderle girince olmuyor bi yardım edin lütfen :S
Servers Are Offline Hatası Alanlar servers-are-offline-t143471.html Konusuna Baksınlar.
Client dosyasını değiştirmeyi unutmayın...
Arkadaşlar loader'ı hatasız yaptım ama loader'ı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum.İşte resim:
- Resim Silinmiş.
lütfen bu hatanın çözümünü bilen varsa yazabilir mi??
- Resim Silinmiş.
@gothxx
silkroad'a normal girebiliyor musun ?
silkroad'a normal girebiliyor musun ?
ben yapıyom deniyom olmuyor loaderrrr acil çözümm bekliyomm
arkadaşlar 30 nolu serverda problem var anladıgım kadarıyla normal clientlede 30 dan deneyemiyoruz. loaderda 30 dan denedigi için servers are offline hatası alıyosunuz.
Arkadaşlar loader'ı hatasız yaptım ama loader'ı çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum.İşte resim:
- Resim Silinmiş.
bende aynı hatayı alıyorum. oyuna normal şekilde girebiliyorum fakat loaderla bu hatayı alıyorum . . . acil çözüm plsss
Loader'la girerken redirect ip'yi mi işaretlediniz ?
adam aynısını koymuş
adam aynısını koymuş
?
30 dan denemeyince girme ihtimali 0 herhalde 6 den beri stall çarı girmior :S
bu arada gs tebrikler... yine bize kaldı gs yi yenme işi 😁
bu arada gs tebrikler... yine bize kaldı gs yi yenme işi 😁
Can't find original D:/Silkroad/sro_client.exe version 1.210. Execution aborted bende bu hata cıkıyor nedenı nedır nasıl cozebılırım acıl yardım beklıyorum
Can't find original D:/Silkroad/sro_client.exe version 1.210. Execution aborted bende bu hata cıkıyor nedenı nedır nasıl cozebılırım acıl yardım beklıyorum
Client değiştirmeyi unutma...
teşekkürler;)
bu programlar zaten trojan tabanlı ama zararsız trojanlar endişelenmenize gerek yok
O
onurgurkan
⭐ 17y
mrb.. multiclientı kullanırken eventa (capture the flag) gidemiyorum. yardım ederseniz sevinirim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap