Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 130 / 189
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@YalanDolanEx

Sıktın ama , kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan boş kelamlarınla uğraştırma beni !
A
aaaaaa66 ⭐ 17y
rapıdshare den ındıremıorm... nasıl ındırcem ?? yardım pls
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunun içerisinde sro_client var başımıza bir iş gelmesin?

Merak etme sro_client orjinal client , bazı kişiler patchlenmiş client indirdiği için ve sorun yaşadıkları için böyle yapıldı 😉
S
svs58 ⭐ 18y
edit
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
edit

İlk önce gelir bana pm atarsın bende sana cevap veririm bir virüs problemi varsa 😉 Orada gösterilende virüs değil reklam yazımı olduğu söyleniyor internet explorer'da sık sık pop up açar bu programlar yüklendiğinde ama öyle bir şey yok değil mi ? Demekki sorunda yok .
S
svs58 ⭐ 18y
edit

İlk önce gelir bana pm atarsın bende sana cevap veririm bir virüs problemi varsa 😉 Orada gösterilende virüs değil reklam yazımı olduğu söyleniyor internet explorer'da sık sık pop up açar bu programlar yüklendiğinde ama öyle bir şey yok değil mi ? Demekki sorunda yok .

Mesaj yazdığımızda cevaplamıyosun ki... Tamam bekle indirip taratim yeniden..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Önemli bir mesaj atarsan cevaplarım , geyik için atarsan cevaplamam.
S
svs58 ⭐ 18y
Temiz!.. 👍
H
7.27 resmi sitesinde yok...

Yani seninde soluduğun hava aynı bizimde artık sen ona içeride ne yapıyorsan böyle bir şeyle dışarı çıkıyor 😉 Yok diyorum üyeleri aşağılamayayım falan ama yani böyle yazan bir adama ne denir ki ?

http://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.27.zip

recyfer.info

Kardeş konuşmalarına dikkat et modsun die insanlarla her istediğin gibi konuşamazssın ben orda kötü bişimi yazdım alaya alıp konuşuosun bu tarz konuşmalar site yöneticilerine yakışmaz...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
7.27 resmi sitesinde yok...

Yani seninde soluduğun hava aynı bizimde artık sen ona içeride ne yapıyorsan böyle bir şeyle dışarı çıkıyor 😉 Yok diyorum üyeleri aşağılamayayım falan ama yani böyle yazan bir adama ne denir ki ?

http://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.27.zip

recyfer.info

Kardeş konuşmalarına dikkat et modsun die insanlarla her istediğin gibi konuşamazssın ben orda kötü bişimi yazdım alaya alıp konuşuosun bu tarz konuşmalar site yöneticilerine yakışmaz...

Bir şey bilmeden çamur atmaya kalkışırsan , tutup sitesinde yok sen nerden buldun virüs koymuş gibisinden artistçe imalara girersen yakışır 😉 Düzgün bir cevap bekliyorsan , ilk önce kendini düzelt.

Milletin emeğine laf atmadanda iki kere düşün bundan sonra 😉
A
afsdfas ⭐ 18y
rumate loaderden girilmiyor diye biliyorudm ben oyuna... Giriliyormu?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
rumate loaderden girilmiyor diye biliyorudm ben oyuna... Giriliyormu?

Evet
J
joseff ⭐ 18y
tşk ler kemalist
hata bendede vardı orjinal dien herneyse işte
bidaha indirdim sorun kalmadı şimdi oyundayım
H
hasan4614 ⭐ 17y
inmioo
H
Bir şey bilmeden çamur atmaya kalkışırsan , tutup sitesinde yok sen nerden buldun virüs koymuş gibisinden artistçe imalara girersen yakışır 😉 Düzgün bir cevap bekliyorsan , ilk önce kendini düzelt.

Milletin emeğine laf atmadanda iki kere düşün bundan sonra 😉

Nesine emek ediosun anlamadım sen yapsan neysede ordan alıosun upload ediosun tek emeğin bu çamurda atmadım uzun süredir oyuna girmiodum o dediklerinde hiç aklımdan geçmedi yarası olan gocunur...
S
şuanda yersiz bi tartışmaya cevap yazıyorum ama bu tartışmada kemalist haklı
A
ASACISIS ⭐ 17y
bnde açılmıo indirdim klasöre çıkart dedim sronun içindeki dosyaya koydum açılmıo nie bilen varsa sölesin lütfen!!^^!! :!!&%&!
A
ASACISIS ⭐ 17y
bide beyler loaderden oyuna 10 saate alıo beni loadersız deneyince 1 saate kalmaz alıo nie bu kadar geç sitenin herhangi bi yetkilisi 2 sorumada cvp please !!!!! ❓ ❓ ❓
B
burakbur ⭐ 17y
çalışmıyor
Y
yumrukcu ⭐ 17y
kardes oyuna girince otologin die bisi cikiyo nodc fln işlemio bi direk girişi anlatırmısın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: