Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 131 / 189
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bir şey bilmeden çamur atmaya kalkışırsan , tutup sitesinde yok sen nerden buldun virüs koymuş gibisinden artistçe imalara girersen yakışır 😉 Düzgün bir cevap bekliyorsan , ilk önce kendini düzelt.

Milletin emeğine laf atmadanda iki kere düşün bundan sonra 😉

Nesine emek ediosun anlamadım sen yapsan neysede ordan alıosun upload ediosun tek emeğin bu çamurda atmadım uzun süredir oyuna girmiodum o dediklerinde hiç aklımdan geçmedi yarası olan gocunur...

Hala emeği küçümsüyorsun ve boş boş konuşuyorsun dediğim gibi. Bir daha hiç bir şey bilmeden gelip bana artistlik taslamazsın bundan sonra. Gerçi artık zatan yapamazsın ya. Ayrıca tam 2 yıldır eksiksiz olarak bu konu güncelleniyor 😉 Neyse dediğim gibi bak içeride yakma meselesi.

kardes oyuna girince otologin die bisi cikiyo nodc fln işlemio bi direk girişi anlatırmısın

Bekle öyle , o kendisi deniyor.

çalışmıyor

Çalıştıramıyorsun.

bide beyler loaderden oyuna 10 saate alıo beni loadersız deneyince 1 saate kalmaz alıo nie bu kadar geç sitenin herhangi bi yetkilisi 2 sorumada cvp please !!!!! ❓ ❓ ❓

viewtopic.php?f=53&t=139528
A
alez ⭐ 19y
sro_client de var onu da mı atıcaz sbot kullanıyorum sbotun verdiği clienti attım zaten :S ??
S
svs58 ⭐ 18y
sro_client de var onu da mı atıcaz sbot kullanıyorum sbotun verdiği clienti attım zaten :S ??

Şöyle yap;
1. Değiştirmeden önce bi rumatanın clientini atmadan dene rumatayla açılcak mı Silkroad diye.
2.Sbot'un clientini kopyala biyere rumatanın clientini at klasörün içine, Sonra bak bi Sbot'un clientini destekliyo mu destekliyosa açar zaten açmazsa yeniden Sbot'un clientini atarsın klasöre..
3.Bildiğime göre bu orjinal client yani Rumataya özel client olmadığı için Sbot'uda destekliceğini umuyorm..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Sbot'un verdiği clienti attığın için sro_client'İ içine atman gerekiyor 😉
Y
yeknesan ⭐ 17y
Arkiler indirenler bi baksın virüslümü virüssüz mü?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Sence virüslü olsa konu 220 sayfa olur muydu ?
H
hans89 ⭐ 17y
lsağolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
L
LostWay ⭐ 18y
Tesekkurler. ^^
M
malak41 ⭐ 17y
Ben Yüklüorum. Sonra Dosyaları Kopyalıyorum Sonra Silkroad Dosyasısnın İçine Yapıştırıom. Sonra Açıom Loaderı Hata Verio Versin 1.203 fln bişiler dio nolur Yardım Pls 😕 😕 😕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben Yüklüorum. Sonra Dosyaları Kopyalıyorum Sonra Silkroad Dosyasısnın İçine Yapıştırıom. Sonra Açıom Loaderı Hata Verio Versin 1.203 fln bişiler dio nolur Yardım Pls 😕 😕 😕

Demekki sro_client'i atmıyorsun.
S

Sence virüslü olsa konu 220 sayfa olur muydu ?

😄 😄 😄 😄 😄
S
kemalist tek senin loaderine güveniorum walla çok saol devamını diliyorum! 👍
A
aaaa099 ⭐ 17y
nası indiriliooo
T
TwiLighT ⭐ 18y
nası indiriliooo

güzel soru. linkte tıklayın, free user' a tıklayın. download butonu çıkınca tıklayın, indirin.
B
BrTn ⭐ 18y
ya bu loader auto login saçmalığıyla nasıl kullanılıyor??????????
K
Olmuyo 😞 😞
B
blatela ⭐ 17y
kardeşim SLmlar öncelikle ben bunu indiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
nası indiriliooo

güzel soru. linkte tıklayın, free user' a tıklayın. download butonu çıkınca tıklayın, indirin.
D
delifadik2 ⭐ 17y
tıklayacagımız linki bulamadım :S yardımcı olur musunuz?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: