Rotring 8li Set >>>
hiç kullanılmamış 8li rapido setimi satıyorum fotoğraf çekimi bana aittir Razz
-Resim Silinmiş.
Rotring 8li Set >>>
· 17 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
S
screamadle
⭐ 19y
Alayım ben hacım hemen Razz Very Happy
puahhahahaa Twisted Evil Mr. Green
puahhahahaa Twisted Evil Mr. Green
zuhahaha Twisted Evil Twisted Evil

bu arada hepsi senin mi_??hehehe Cool

Ben talibim. Ne kadar istiosun?
senin işine gelmez bunlar hacım ama illaki talibim diyorsan 60 YTL son fiyat.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
hayırlı satışlar Twisted Evil
İşine gelmez dediğin? Tasarımcıyım abi ben şuraya elle bi logo çizsek Very Happy Ps de renklendirsek olmamzı hehe santam
gereksiz konuşmayalım topic UP pls Mr. Green
şimcik 60 milyonum olsa üstüne az daha ekliyip tablet alıcam ben ama rapido...ühü Mr. Green
set felan diyince bende siroyla ilgili bi set anladım beyersem kalemmiş Mr. Green
hayırlı satışlar extraokk
şimcik 60 milyonum olsa üstüne az daha ekliyip tablet alıcam ben ama rapido...ühü Mr. Green
senin işine yararmı şeker Question
senin işine yararmı şeker Question
yarar Mr. Green
hmmm bende öylece boş duruyor ve gayet uygun fiyata satıyorum hoş sen öğrencisin daha uygun bir fiyat düşünülebilir ama bilemiyorum ki Confused Razz
adminn sana bişey diyecemm bi bakar mısın bn tolga_yigit bn valla küfür etmedim bu siteye allah belamı versin ki bn busiteye küfür etmedim admin lütfen ya okulda girmiştim bn bu siteye ve orda kayıtlı oldugu için siteler birisi insancıl olmayan varlık girmiş bu siteye küfür etmiş adminim lütfen yardım edermisin bn asla sana veya annene küfür etmedim banada bir arkadaş söledi okuldan seni banlamışlar diye konumuma bile herif am yazmış tolga_yigit e
set felan diyince bende siroyla ilgili bi set anladım beyersem kalemmiş Mr. Green
Ahuhauhauha koptum Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Egyptian set A-B,nova set,normal set,roc gear set. ne bunlar 131 Lv Wizard 15 DG +3 Staff [900 durubility] 13 dg Leg set 13 dg Leg acc set 120Lv Job Karışık Job Set Mevcut Count Wts 131 lw spear nuker 121 job s devil 1 set dres var 1 k yerden kalkma sc var 13 dg ful legend set job 100 lw common blue li set resimle mevcut WTB 15+5 CHINA PRO SET + ACC SET + SHIELD + INCA SET CHINA WTS 112 WARIOR CLERIK +7 SET +7 SİLAH +7ACC SET +7 SHIELD 100FB JOP SET 1 SIRA HONOR KİNG HESAP 4500TL