Icerige atla
Extraloob

Ronin İmza Müzesi... [Güncel 06/10/2007]

· 292 Replies · 26K views · Page 4 / 15
Replies
N
nuk3r ⭐ 19y
pek sağlıklı bi yöntem olacağını sanmıom ama o ışıklı yeri pen le kes yapıştıracağın layer in modunu screen yap yapıştır dene Very Happy
lighten de olabilir extraokk
X
XEM ⭐ 19y
ama avrilin şaçlarında işe yaramaz o Very Happy
N
nuk3r ⭐ 19y
avrilin saçları için ayrı program kullanabilirsin ya da plugin extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
Avril'in saçlarını normal magic wand ile kes sonra açık renk bir arkaplana koy resmin Avril'in durduğu kısmına biraz aydınlık ver beyaz pixeller beli olmayacak bence.
R
Ronin OP ⭐ 19y
Avrilin saçlarını ben ayırırım ama eve geçince anca 😊
X
XEM ⭐ 19y
ronin saçları ayırmak zormudur ??? onu öğrenmek istiyorum ama ????
X
XEM ⭐ 19y

Avril'in saçlarını normal magic wand ile kes sonra açık renk bir arkaplana koy resmin Avril'in durduğu kısmına biraz aydınlık ver beyaz pixeller beli olmayacak bence.

denedim ama olmuyor suratı bozuluyor
R
Ronin OP ⭐ 19y
Bu tür karışık resimlerde plugin kullanmak şart yoksa 1 gününü rahat alır ayırmak .
N
nuk3r ⭐ 19y

Bu tür karışık resimlerde plugin kullanmak şart yoksa 1 gününü rahat alır ayırmak .

evt benim de demeye çalıştığım buydu diyemesemde Very Happy
X
XEM ⭐ 19y

bişey diyecem ama kızmayın plugin ney Very Happy Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y

bişey diyecem ama kızmayın plugin ney Very Happy Very Happy

Photoshop içinde bulunmayan ayrıca indirdiğin eklentiler.
X
XEM ⭐ 19y
vahhhh kötü oldu bu Very Happy Very Happy
B
BuGRaS ⭐ 19y
ronin bana yardımcı olurmusun ben resim bulamıyorum imza için nasıl buluyonuz bide bulsamda kendi yaptım arka plan koyamıyorum yardım kesip resmi imzayaya koyamıyorum
N
nuk3r ⭐ 19y
verdiğim yerden okuyup yapsana
B
BuGRaS ⭐ 19y

verdiğim yerden okuyup yapsana

okuyum yaptım beceremedim sanada ayıp olmasın diye söylemedim bi daha yaptım tüm resmi aldım ekran siyah oldu seçili renk oldu orda anlamadım kapadım
N
nuk3r ⭐ 19y
ilk önce şu kırmızıyla belirtilen tuşlara bas ondan sonra resmi çevir Wink

-Resim Silinmiş.
B
BuGRaS ⭐ 19y
tmm yaptım attım ama sizin gibib orijinal olmadı onun yöntemi ne kenarlar falan hep çıkıntılar oldu kötü oldu yani bide o aldım resmi küçülte bilirmiyim saol şimdiden Embarassed
N
nuk3r ⭐ 19y
çıkıntılar olmaması için güzel kesmeye gayret et ve kestikten sonra resmin kenarlarını tool daki blur tong la puslandır extraokk
R
Ronin OP ⭐ 19y
Resimleri büyütme4den etrafından kesmeye kalkarsanız çıkıntılar olur. Ve radiusunu 0,5 vermelisiniz. Ayrıca resmi en az 5 kere büyütüp öle kesin..
N
nuk3r ⭐ 19y

Resimleri büyütme4den etrafından kesmeye kalkarsanız çıkıntılar olur. Ve radiusunu 0,5 vermelisiniz. Ayrıca resmi en az 5 kere büyütüp öle kesin..

ben şu 0,5 verme olayını anlayamadım bi keresinde yazmayı unuttum 1.0 kaldı ama gördüğüm kadarıyla aynı sonuç :S ne farkı var sölermisin

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: