pek sağlıklı bi yöntem olacağını sanmıom ama o ışıklı yeri pen le kes yapıştıracağın layer in modunu screen yap yapıştır dene Very Happy
lighten de olabilir extraokk
Ronin İmza Müzesi... [Güncel 06/10/2007]
· 292 Replies · 26K views 0 reading · Page 4 / 15
Replies
ama avrilin şaçlarında işe yaramaz o Very Happy
avrilin saçları için ayrı program kullanabilirsin ya da plugin extraokk
Avril'in saçlarını normal magic wand ile kes sonra açık renk bir arkaplana koy resmin Avril'in durduğu kısmına biraz aydınlık ver beyaz pixeller beli olmayacak bence.
Avrilin saçlarını ben ayırırım ama eve geçince anca 😊
ronin saçları ayırmak zormudur ??? onu öğrenmek istiyorum ama ????
Avril'in saçlarını normal magic wand ile kes sonra açık renk bir arkaplana koy resmin Avril'in durduğu kısmına biraz aydınlık ver beyaz pixeller beli olmayacak bence.
denedim ama olmuyor suratı bozuluyor
Bu tür karışık resimlerde plugin kullanmak şart yoksa 1 gününü rahat alır ayırmak .
Bu tür karışık resimlerde plugin kullanmak şart yoksa 1 gününü rahat alır ayırmak .
evt benim de demeye çalıştığım buydu diyemesemde Very Happy
bişey diyecem ama kızmayın plugin ney Very Happy Very Happy
bişey diyecem ama kızmayın plugin ney Very Happy Very Happy
Photoshop içinde bulunmayan ayrıca indirdiğin eklentiler.
vahhhh kötü oldu bu Very Happy Very Happy
ronin bana yardımcı olurmusun ben resim bulamıyorum imza için nasıl buluyonuz bide bulsamda kendi yaptım arka plan koyamıyorum yardım kesip resmi imzayaya koyamıyorum
verdiğim yerden okuyup yapsana
verdiğim yerden okuyup yapsana
okuyum yaptım beceremedim sanada ayıp olmasın diye söylemedim bi daha yaptım tüm resmi aldım ekran siyah oldu seçili renk oldu orda anlamadım kapadım
ilk önce şu kırmızıyla belirtilen tuşlara bas ondan sonra resmi çevir Wink
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
tmm yaptım attım ama sizin gibib orijinal olmadı onun yöntemi ne kenarlar falan hep çıkıntılar oldu kötü oldu yani bide o aldım resmi küçülte bilirmiyim saol şimdiden Embarassed
çıkıntılar olmaması için güzel kesmeye gayret et ve kestikten sonra resmin kenarlarını tool daki blur tong la puslandır extraokk
Resimleri büyütme4den etrafından kesmeye kalkarsanız çıkıntılar olur. Ve radiusunu 0,5 vermelisiniz. Ayrıca resmi en az 5 kere büyütüp öle kesin..
Resimleri büyütme4den etrafından kesmeye kalkarsanız çıkıntılar olur. Ve radiusunu 0,5 vermelisiniz. Ayrıca resmi en az 5 kere büyütüp öle kesin..
ben şu 0,5 verme olayını anlayamadım bi keresinde yazmayı unuttum 1.0 kaldı ama gördüğüm kadarıyla aynı sonuç :S ne farkı var sölermisin
Log in to write a reply.
Log In