Icerige atla
Extraloob

Ronin İmza Müzesi... [Güncel 06/10/2007]

· 292 Replies · 26K views · Page 3 / 15
Replies
S
screamadle ⭐ 19y
wahhh düşünemiyorum halimi o yüzden en iyisi ben sana yarı çıplak fotomu göndereyim Mr. Green
R
Ronin OP ⭐ 19y

wahhh düşünemiyorum halimi o yüzden en iyisi ben sana yarı çıplak fotomu göndereyim Mr. Green

Olur kafana göre takıl ben yaparım bişiiler 😊
X
XEM ⭐ 19y
hocam bende avril i seven arkadaşlar için yaptım olmuş mu acaba Very Happy Very Happy

isteyen arkadaşlar kullanabilir Very Happy beğenirlerse hheeh

hocam notum kaç ?

-Resim Silinmiş.
J
Jigsaw ⭐ 19y
XEM süper olmuş arkaplan falan yalnız açık renk glow olduğu için biraz resmin kenarları kötü gözükmüş önce siyah bi glow olaymış daha iyimiş. Tebrikler.. Benim userbar nasıl Extralooblu.. Mr. Green Kendim yaptım PS'de..
X
XEM ⭐ 19y
arka plandan değilde ben verdim avrile gölgeyi

bar güzel olmuş -şimdi jojo ya yapacağım ama ne kullanayım bilmiyorum 😊
N
nuk3r ⭐ 19y
arkaplan beyaz değilde transparan olsaymış daha ii olurmuş bi de outher glow la drop shadow uyumlu olmamış ama geneli güzel extraokk extrabeer
R
Ronin OP ⭐ 19y
Sağdaki resimdeki elemanın dışındaki glow abartı olmuş..
3
3nToX ⭐ 19y

hocam bende avril i seven arkadaşlar için yaptım olmuş mu acaba Very Happy Very Happy

hocam notum kaç ?

-Resim Silinmiş.

oturuşu güzel Twisted Evil
R
Ronin OP ⭐ 19y

XEM süper olmuş arkaplan falan yalnız açık renk glow olduğu için biraz resmin kenarları kötü gözükmüş önce siyah bi glow olaymış daha iyimiş. Tebrikler.. Benim userbar nasıl Extralooblu.. Mr. Green Kendim yaptım PS'de..

Sadece yazıları sen yazmışsın ..
R
Ronin OP ⭐ 19y

hocam notum kaç ?

-Resim Silinmiş.

Oyuncak bebek gibi ya hatun çok şeker bu arada imza çok şık olmuş ellerine sağlık ..
J
Jigsaw ⭐ 19y
Yok hepsini ben yaptım userbarda gördüğün. Razz
3
3nToX ⭐ 19y

Sadece yazıları sen yazmışsın ..

yakalandın !! şak Twisted Evil
R
Ronin OP ⭐ 19y

Yok hepsini ben yaptım userbarda gördüğün. Razz

Şu anda imzanda bulunan imzandada sadece yazılar sana ait mesela. User barda boş almış üzerine extraloob extraloob member yazmışsın. Bencen kaçmaz bu işin puştluğunu ben bilirim merak etme.
J
Jigsaw ⭐ 19y

Yok hepsini ben yaptım userbarda gördüğün. 😜

Şu anda imzanda bulunan imzandada sadece yazılar sana ait mesela. User barda boş almış üzerine extraloob extraloob member yazmışsın. Bencen kaçmaz bu işin puştluğunu ben bilirim merak etme.

I-ıh, yanlışsın, her şeyini ben yaptım.
N
nuk3r ⭐ 19y
ahahaaha yakalandın ps ler yukarı Razz Mr. Green
R
Ronin OP ⭐ 19y
İmzanda fake userbarında fake bana onların ps sini at akşam msnden bakıp sana söyleyeyim seninmi başkasınınmı... İmza kökten fake..
J
Jigsaw ⭐ 19y

İmzanda fake userbarında fake bana onların ps sini at akşam msnden bakıp sana söyleyeyim seninmi başkasınınmı... İmza kökten fake..

Ayıp oluyor ama tamam bakarız.
X
XEM ⭐ 19y
hocam bu banner ında arka plan light nasıl olmuş iyi mi Very Happy Very Happy

-Resim Silinmiş.
N
nuk3r ⭐ 19y
renk seçimlerin hoş extraokk bende öle bişi yaparsam bende onu seçecem hoşuma gitti Very Happy
X
XEM ⭐ 19y
peki bişey daha sorsam Very Happy Very Happy

mesela bu resimdeki bowun skill ile ( yani mavi ışıklar ) arka planı nasıl ayırabilirim ???

çokmu zor yapması Very Happy Very Happy

-Resim Silinmiş.

bunuda öğrenirsem bana yeter bu kadar ps bilgisi Very Happy

baksana avril in saçlarını ayırmak ölüm

-Resim Silinmiş.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: