Icerige atla
Extraloob

Roc'a Ulaşma Yolu ...

· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme
M
Marinero OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
*Roc
Four Elementals : 4 element uniqueleri .
Eight Spirit Stones : 8 Ruh Taşı

Roca Ulaşmak için oncelikle bu 8 ruh taşı adı verilen mini uniqueleri kesmeniz gerekiyor . Daha sonra Ateş-Su-Hava-Toprak (4element uniqueleri)ni kesmeniz gerekiyor . Hepsini 2 saat içinde kesmeniz gerekiyor . 2 saat içinde bunları keserseniz Roc Kuşuyla karşı karşıyasınız. Roc kuşu günde sadece 1 kez cıkıyor ve bu 2saatlik dilimden sonra roc'u kesmeniz için 2 saat süreniz var . Yoksa roc uçar gider xD
26 Yanıt
M
Misproject ⭐ 19y
Uçar gider:D:D
K
kaos77 ⭐ 18y
bu rok etrafında elit falan cıkarmıyosa saglam bir partı keser. 110 lvl miydi bu roc
O
bu rok etrafında elit falan cıkarmıyosa saglam bir partı keser. 110 lvl miydi bu roc

Kesebileceklerini sanmıyorum 🍺
E
exotic ⭐ 18y
waybe ne unique ama 😜
O
Old School ⭐ 19y
İşte oyuna şimdi zevk geldi öyle kabak gibi beklemek yok çalışıp sende kesmeye çalışcan bu sistemi beyendim 😆
M
Marinero OP ⭐ 19y
İşte oyuna şimdi zevk geldi öyle kabak gibi beklemek yok çalışıp sende kesmeye çalışcan bu sistemi beyendim 😆

😄
I
Wuw bunda ne biçim exp kasılır şimdi 😈
M
Marinero OP ⭐ 19y
Bende Yüksek Lvl çar olsa .... 😄
J
JawBreaker ⭐ 18y
-Ateş,su,toprak,tahta.
-Tahta mı?,hava olmasın bak.

😁 😄
P
PowerRust ⭐ 17y
Vaov güzel düzenek sevdim 😄
M
MicroEx ⭐ 19y

Kesebileceklerini sanmıyorum 🍺

😉
C
chipshajen ⭐ 17y
elbet ulaşcaz 😊
A
araf52 ⭐ 18y
medusa 3 saatte zor kesiliyor bunumu 2 saatte ekscekelr 😄 hayatta kesilmez bu :SSSSS
M
M.Yilmaz ⭐ 17y
medusa bizde 45 dk 2 party ile 😈 Benim PT hazır Roc u İlk Kesme Şrefine Biz Ulaşmalıyız Elimden Gelenin Fazlasını yapacam Hazırlıklar Devam Ediyor... Server Pacific Nick:QnF Medusa Best Warrıor Bekle Beni Roc.! 🕵️

Bu Arada Roc un Hp si Tam olarak Nekadar bi bilgisi olan varmı ❓ Medusa ortalama 183.000.000 HP. Bir Resimde Roc un Hp si 1,300,000,000 hp diyordu Acaba Dogrumu 🤔 Kesin Bir Bilgisi Olan Söyleye bilirmi ❗ Gerçekten 2 saat bir süre için Bu Hp Çok Fazla.
M
M.Yilmaz ⭐ 17y
medusa 3 saatte zor kesiliyor bunumu 2 saatte ekscekelr 😄 hayatta kesilmez bu :SSSSS

Medusa 3 saat te Warlock lu bir haldemi Kesiliyor ve Kaç Party Nasıl Dalıyor ?

2 pt toplam 8 wizz 1 warlock + bardlar la bide deneyin kaç saat sürüyor 😈
C
Continuum ⭐ 18y
-Ateş,su,toprak,tahta.
-Tahta mı?,hava olmasın bak.

😁 :D

😆 😁 Benimde aklima oo geldi 😄 G.O.R.A dan bir alinti. 😄
F
Roc 107Lv 110 değil. Ayrıca kesmek için Süre sınır konması iyi olmuş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: