X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N Narqotic ⭐ 19y 18 yil once #2 Tebrikler. . ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #3 Tebrikler. . ! Saolasın!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 18 yil once #4 oyundayken görmüştüm!tebrikler Idea TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 18 yil once #5 oo tebrikler yine kesmişsin ama bi beni kasmadın oyunda var ya aynı lelde kadlım 27 doğdum 27 ölecem herhalde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ ___CrAzY___ ⭐ 19y 18 yil once #6 Tbr kardesAma oradaki bi laf güldürdü biras beni '' Bu uru sizin için '''' Hangi uru ? '' muhahaha xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mumya307 ⭐ 19y 18 yil once #7 tbr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil