X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C CreaTioN ⭐ 19y 18 yil once #2 güzel ss ler saol :)) extraokk extrabeer extrabeer TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaTTeRST_ ⭐ 19y 18 yil once #3 hehe tbrklr darknese ulaşmana da çok var Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 18 yil once #4 hehe tbrklr darknese ulaşmana da çok var Razz Mr. Green 3 gün yokum samet kes kesebildiğin kadar.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Narqotic ⭐ 19y 18 yil once #5 Tebrikler.. ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #6 hehe tbrklr darknese ulaşmana da çok var Razz Benim Amacım uniqleer olsaydı şimdiye kadar geçmiştim bile Twisted Evil Ben ondan çok sonra başladım ve şuan lwl olarak ondan öndeyim gözüm lord ta Idea TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil