Icerige atla
Extraloob

Resimlerle 6alatasaray Maçları

· 26 Yanıt · 8.8K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

26 Yanıt
A
Arcadia ⭐ 17y
işte böyle her sene böyle cimboma böyle k...yarlar amman 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
off fena havaya girdik 😜
M
Milano ⭐ 18y
semih napıyor o işaret parmağını ... 😄
E
El Verano ⭐ 18y
GS olurda yenerse,siteyi basiniza yikmassam adam degilim.
A
Arcadia ⭐ 17y
semih napıyor o işaret parmağını ... :D

😆 😜
O
Old School ⭐ 19y

Siz bi yeninde 😁 😆
P
Prisoners ⭐ 18y
Az kaldı az maç günü görüşürüz 😆
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Yenilen sitede ezilecek bu bir gerçek 😜
E
El Verano ⭐ 18y
Yenilen sitede ezilecek bu bir gerçek :P

Siz mac icin gercekten buyuk konusuyorsunuz,lakin ben konusmuyorum.Farkimiz burada..
Futbolda bilir misin bilmem ama bir tabiri caiz vardir. - Top yuvarlaktir. :p
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Siz mac icin gercekten buyuk konusuyorsunuz,lakin ben konusmuyorum.Farkimiz burada..

Babaannem de öyle diyor.Top yuvarlaktır herkes kazanabilir ama işin aslı öyle değil futbolun içine girdiğinde anlıyorsun öyle olmadığını.
E
El Verano ⭐ 18y

Babaannem de öyle diyor.Top yuvarlaktır herkes kazanabilir ama işin aslı öyle değil futbolun içine girdiğinde anlıyorsun öyle olmadığını.

Ahahaha.😁 Bana mi dyorsun? 8 yasindan beri futbolun ciddi olarak icindeyim.
Kimseyi kucuksemek gibi bir niyetim olmadi ama bu konuda bana karsi hava yapacak adam degilsin.
P
Prisoners ⭐ 18y

Görüşücez bro 😈 😆
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Matrak olduğunda kendi takımıma karşı olsa bile tebessüm ediyorum.
😆 😁
Az kaldı az maç günü görüşürüz 😆
😈
C
Caprice ⭐ 19y
İlk defa bu kadar umutsuz bir fb-gs maçı izleyeceğim fener alır gibime geliyor bizim takımda herkes golü düşünüyor,fenerde ise dengeli skoru koruyan sağlam bir takım havası var,bende isterdim sizler gibi iddiali konuşmak ama teknik açıdan bakınca olmuyor..

Maddelere ayıralım..
1 madde: fenerbahçe öne geçerse ve galatasaray çok kısa sürede beraberliği yakalayamazsa maç farka gidecektir.
2 madde: galatasaray öne geçerse fenerbahçe akın akın gelecektir. beraberliği sağlayıp, sonuç 1. maddeye dönecektir.

Of of..
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Ahahaha.😁 Bana mi dyorsun? 8 yasindan beri futbolun ciddi olarak icindeyim.
Kimseyi kucuksemek gibi bir niyetim olmadi ama bu konuda bana karsi hava yapacak adam degilsin.

Benimde kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yoktu sadece babaannemin söyledikleri onlar.
Geç başlamışsın futbola 🍺
P
Prada ⭐ 19y

Bi sabah uyandığımda yanımda 230 bin Euro olursa bende audi R8 alacağım ama bir türlü olmuyor o para 😜
A
Arcadia ⭐ 17y

Bi sabah uyandığımda yanımda 230 bin Euro olursa bende audi R8 alacağım ama bir türlü olmuyor o para :P

😆
E
El Verano ⭐ 18y

Bi sabah uyandığımda yanımda 230 bin Euro olursa bende audi R8 alacağım ama bir türlü olmuyor o para :P

Bana audi TT yetiyor,imkansizlari isteme cabala.😁
R
RiqueLme ⭐ 19y
İlk defa bu kadar umutsuz bir fb-gs maçı izleyeceğim fener alır gibime geliyor bizim takımda herkes golü düşünüyor,fenerde ise dengeli skoru koruyan sağlam bir takım havası var,bende isterdim sizler gibi iddiali konuşmak ama teknik açıdan bakınca olmuyor..

Maddelere ayıralım..
1 madde: fenerbahçe öne geçerse ve galatasaray çok kısa sürede beraberliği yakalayamazsa maç farka gidecektir.
2 madde: galatasaray öne geçerse fenerbahçe akın akın gelecektir. beraberliği sağlayıp, sonuç 1. maddeye dönecektir.

Of of..

işte gercek taraftar budur olacakları tahmin ediyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: