Icerige atla
Extraloob

6alatasaray’ın taklit amblemi!

· 50 Yanıt · 10K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
6alatasaray lisesi öğrencilerinden Ayet Emin’in çizdiği 6alatasaray spor kulubu amblemi, İstanbul Karaköy’de bulunan ve 1882 senesinde kurulan bir Avusturya Lisesisinin ambleminden esinlenerek oluşturulduğu açıkça gözlemleniyor.

50 Yanıt
I
Zati pro. biriside çizmemiş.Lise öğrencisine çizdirmişler.Ne bekliyorlardı ki 😜
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Çok üzücü bir olay 😆
S
shneZee ⭐ 18y
Çok üzücü bir olay 😆

Kahroldum ahah 😜
J
Josephine ⭐ 17y
Çok üzücü bir olay 😆

Acıdım bak şimdi içim bürküldü 😢
G
GangsteR ⭐ 19y
Zati pro. biriside çizmemiş.Lise öğrencisine çizdirmişler.Ne bekliyorlardı ki :P

o liseye öyle her öğrenciyi almıyorlar işte 😄
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Zati pro. biriside çizmemiş.Lise öğrencisine çizdirmişler.Ne bekliyorlardı ki :P

o liseye öyle her öğrenciyi almıyorlar işte :D

Kurtuluş Savaşı döneminde bayağı işe yaramış o lise. 😢
C
Cynosure ⭐ 19y
edit
O

o liseye öyle her öğrenciyi almıyorlar işte :D

Kurtuluş Savaşı döneminde bayağı işe yaramış o lise. 😢

+1907
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
sadece bir benzerlik sizin gsyi çekemediğiniz belli ^^ neler bulup koyuyorsunuz...

Bro bunun çekememezlikle alakası yok.Takım denince ilk önce ismi yazılır sonra amblemi konur.2x2=4 kadar kolay ^^
X
Xplosive ⭐ 17y
Yahu ne kıskanması?
Ezeli rakipler olarak birbirlerimizin ayıplarını gördük mü yüzüne vuracağız ki şu "tatlı" rekabetin tadı çıksın. 😄
Ps: Çok da abartmamak lazım. 😆
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Yahu ne kıskanması?
Ezeli rakipler olarak birbirlerimizin ayıplarını gördük mü yüzüne vuracağız ki şu "tatlı" rekabetin tadı çıksın. 😄

Ben bu haberin olması gerekenden az abartıldığını düşünüyorum. 🙄
C
Cynosure ⭐ 19y
edit
L
Leet1 ⭐ 19y
Nerden biliyorsun bu resmin bir kişi tarafından hazırlanmadığını ?

Şimdi ben Nike benzeri birşey hazırlarım Nike bundan çalmış derim ?? Mantığı olan kimse inanmaz buna.
X
Xplosive ⭐ 17y
Yahu ne kıskanması?

Ben bu haberin olması gerekenden az abartıldığını düşünüyorum. 🙄

Abartma olayının bu haberle alakası yok. ^^ İşin suyunu çıkaran arkadaşlar için söyledim. Nerde kalmıştık? Heh çakma amblem. 😁
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Şimdi ben Nike benzeri birşey hazırlarım Nike bundan çalmış derim ?? Mantığı olan kimse inanmaz buna.

Google/Görsellere Lisenin ismini yazınca bu resimden bağımsız birkaç resim daha çıkıyor. 🙄
K
Kup ⭐ 18y
😆
L
Leet1 ⭐ 19y

Google/Görsellere Lisenin ismini yazınca bu resimden bağımsız birkaç resim daha çıkıyor. 🙄

Bu neyi kanıtlarki ben çakmafenerlogosu.gif 1-2-3 diye rersimler yayınlayayım burada google görsün / arama motoruna indexlesin o da çıkar bu birşeyi kanıtlamaz yani.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Bu neyi kanıtlarki ben çakmafenerlogosu.gif 1-2-3 diye rersimler yayınlayayım burada google görsün / arama motoruna indexlesin o da çıkar bu birşeyi kanıtlamaz yani.

En azından ülkenin 30 milyon Fenerlisi inanıyor o yeter o zaman. 😉
L
Leet1 ⭐ 19y
Sence ben olayın takımında taraftarındamıyım..?

dediğin 30 milyonda mantık yok o zaman

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: