6alatasaray lisesi öğrencilerinden Ayet Emin’in çizdiği 6alatasaray spor kulubu amblemi, İstanbul Karaköy’de bulunan ve 1882 senesinde kurulan bir Avusturya Lisesisinin ambleminden esinlenerek oluşturulduğu açıkça gözlemleniyor.

Çok üzücü bir olay 😆
Çok üzücü bir olay 😆
Zati pro. biriside çizmemiş.Lise öğrencisine çizdirmişler.Ne bekliyorlardı ki :P
Zati pro. biriside çizmemiş.Lise öğrencisine çizdirmişler.Ne bekliyorlardı ki :P
o liseye öyle her öğrenciyi almıyorlar işte :D
o liseye öyle her öğrenciyi almıyorlar işte :D
Kurtuluş Savaşı döneminde bayağı işe yaramış o lise. 😢
sadece bir benzerlik sizin gsyi çekemediğiniz belli ^^ neler bulup koyuyorsunuz...
Yahu ne kıskanması?
Ezeli rakipler olarak birbirlerimizin ayıplarını gördük mü yüzüne vuracağız ki şu "tatlı" rekabetin tadı çıksın. 😄
Ps: Çok da abartmamak lazım. 😆
Yahu ne kıskanması?
Ezeli rakipler olarak birbirlerimizin ayıplarını gördük mü yüzüne vuracağız ki şu "tatlı" rekabetin tadı çıksın. 😄
Ps: Çok da abartmamak lazım. 😆
Ben bu haberin olması gerekenden az abartıldığını düşünüyorum. 🙄
Nerden biliyorsun bu resmin bir kişi tarafından hazırlanmadığını ?
Şimdi ben Nike benzeri birşey hazırlarım Nike bundan çalmış derim ?? Mantığı olan kimse inanmaz buna.
Nerden biliyorsun bu resmin bir kişi tarafından hazırlanmadığını ?
Şimdi ben Nike benzeri birşey hazırlarım Nike bundan çalmış derim ?? Mantığı olan kimse inanmaz buna.
Google/Görsellere Lisenin ismini yazınca bu resimden bağımsız birkaç resim daha çıkıyor. 🙄
Bu neyi kanıtlarki ben çakmafenerlogosu.gif 1-2-3 diye rersimler yayınlayayım burada google görsün / arama motoruna indexlesin o da çıkar bu birşeyi kanıtlamaz yani.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap