beyler ben ilk gün isaretledim 2. günde isaretledim ama ne reset nede skill kagitlari alamiyorum bug falanmı var
Reset Scrollari Düsmedi ?
· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Bilen Varsa Bendede Aynı Sorun Var :/
bende 4 car var 3 ündede sendeki sorun var 1 inde ise alabiliyorum diye görünüyor ama alsam napacam scrollar ötekinlere lazım ona değil.
bendede ole asil cara alamiyorum ama diger carlar aliyor acaba 1 ıp den tek bir cara mialiyorki
yarım yamalak silkroadın türkçe açıklamasına göre anladığım kadarıyla 28 gunden sonra verilcek gibi bişeymi diyo?
beyler alma tuşuna clikledikten sonra bir ekran daha çıkıyor ya itemi gösteren...
o ekranda itemin üstüne birdaha basacaksınız sonra alma butonuna basacaksınız 😄
o ekranda itemin üstüne birdaha basacaksınız sonra alma butonuna basacaksınız 😄
Bir idden bir kere alabılıyosunuz onları sorununuz bu olabilir
aynı idide hangi carla istersen alırsın.
heridi kendine mahsus.aynı serverde 17 idi dende alıyorum
A
Andy Larkin
⭐ 19y
Arkadaşlar uzun süredir oynamıyordum dün girdim ilk defa, bu scroolları nasıl alabiliriz? Bir de tam hatırlamıyorum ama bir tuşa basıyorduk şehirdeki bütün pazarlardan istediğimiz çeşit itemların fiyatlarını görebiliyorduk, o olay kalktı mı? Kalkmadıysa nasıl girebilirim o menüye?
Edit: Scroll sorununu çözdüm ancak belirttiğim ikinci menüyü hala bulamadım, sanırım yok artık.
Edit: Scroll sorununu çözdüm ancak belirttiğim ikinci menüyü hala bulamadım, sanırım yok artık.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap