Trial Reset - Register Clear >>> Softmodu Hatasız Kurdunuz Ama
12 Saattir Uğrasıyorum ve Softmodun neden hata Verdiğini Buldum Very Happy
Sizde botu hatasız bi şekilde kuruorsunuz fakat yinede hata almaya devam ediosanız birde bunu deneyin...
http://rapidshare.com/files/25119772/Reset.zip
bunu bilgisayarımıza indiriyoruz ardından aşağıda verdiğim resimdeki uygulamayı yapıyoruz... :?!!! :?!!! :?!!!
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
MSCOMTL.OCX hatasını çözmek için,
bu dosyayı system32 klasorune atın.
http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/MSCOMCTL.OCX
Ve Hayırlı Olsun Softla Kasmaya Devam Ediyoruz Very Happy
Bi Elimizde Kahvemiz Diğerinde Gazetemiz ( Veya Erotik Dergi ikiside olabilir kahvekeyfi
Trial Reset - Register Clear >>> Softmodu Hatasız Kurdunuz A
· 171 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor
171 Yanıt
hacım babasın avrile söylemiştim registera yazmıştır onları silmelisin diye şimdi bunu uygulayacak ve sorun bitecek süpersin hemen sabit yapıyorum bunu detective
eyw saol hacım
Ben de dün akşam indirdim bunu başka bi yerden(yabancı forum) anlıyamadım ne işe yaradıgını saolasın burda acıklamışsın bu sayede oyuna sorunsuzca girebildim beraber olsayadık sana şöle bi yaglı iskender ısmarlardım afiyetle yerdin hakettin walla saol Laughing
bize teşekkür yetiyor canım fazlasına ihtiyacımız yok ama iyi niyetin için de çok teşekkürler.
Zaten senin için söylememiştim Mr. Green
hacım site hepimizin senin konun benim konum senin iskenderin benim iskenderim yok Very Happy bide adresi versem iskenderi paket halinde yollasan popcorn Mr. Green
Gönderene kadar sogur sen adresi ver ben bulurum seni.
bu da olmazsa bot kullanmadan elle kasarım^^
hacım bu dosya acılmıyor bi dosyası falan eksikmiş ne alaka yaw
hacım daha ne diyeyim ki kitledin beni de Sad
Eksik olan dosyayı google dan arat ve indir o dosyayı system32 içerisine at programı aç.
ok saolasınız ettik sonunda extra yardımın ve ilgin için cok saol
ok saolasınız ettik sonunda extra yardımın ve ilgin için cok saol
ohhh be hacım hayırlı olsun walla ne istesem sendne hediye olarak şu mezarlıklar şefinden bi str 8th stone kapıp gelirsin artık bana heee Mr. Green
hehe o uyurken bi kaparım sorun deil okuduktan sonra bu mesajı sil pls gorur morur beni emzara koyar valla annadın sen onu kanka^^
Twisted Evil Mr. Green Very Happy
gece halledelim hacım kahvekeyfi
gece halledelim hacım kahvekeyfi
edit :ElazigLee
küçük harfle yaz önce yazını lütfen ok.
gerek kalmadı yazıları önceden okumamıstım okuyunca programı calıstırdım saolun
mastre ilgi ve alakan için çok teşekkürler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap