Icerige atla
Extraloob

Reset Scrollları ve Şehirdeki Tüm Satılık Itemları Görme

· 8 Yanıt · 7.7K görüntüleme
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
Scrollların belli bir kullanım süresi yok değil mi? Atsam bankaya 3-4 ay sonra kullansam olur herhalde. Itemlarım açıklamalarında belirtilmemiş olmaması gerekli ama gene de sorayım dedim. Bugün haberim olduğu için bugün aldım ilk defa, yarın da alabiliyor muyum yoksa bir defaya mahsus mu alınabiliyor bu scrolllar?
Bir de, uzun süredir oyunu oynamıyorum şu birkaç gün tekrar oynamaya başladım hafiften. Eskiden bir kısayol tuşuyla açtığımız bir menü vardı ve o menüde şehirdeki tüm stallarda satılan malların hepsini görebiliyorduk. Item türünü giriyor ve o türden satılan itemları görebiliyor, alışverişimizi ona göre yapabiliyorduk. Bu sefer bulamadım bu menüyü, kalktı mı acaba?
8 Yanıt
B
baris1992 ⭐ 19y
O menüyü kaldırdılar konsiye diye birşey cıkardılar ordan itemin adını şeçiyorsun cıkıyor.
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
O menüyü kaldırdılar konsiye diye birşey cıkardılar ordan itemin adını şeçiyorsun cıkıyor.

Konsiyeye nasıl girebilirim, eskisinin mantığıyla mı çalışıyor o da?
V
volkanka ⭐ 17y
konsiye dediğiniz şey konsinye mi ?
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
http://www.extraloob.com/forums/silkroad-online-stall-kurmadan-item-satma-yeni-npc-konsiye-t231221.html burası yardımcı olur sana

Anladım güzel bir sistemmiş, teşekkürler 🍺
B
baris1992 ⭐ 19y
👍
M
mkirkwood ⭐ 15y
bildigim kadarıyla sp ve stat reset scrollar event bitişinden bir hafta sonra yokolucak.sen bak yinede bi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: