S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #1 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W WhiteFang ⭐ 18y 17 yil once #2 tebirklerdevami gelir diye dusunuyom 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O OneEyedJack ⭐ 19y 17 yil once #3 Tebrikler, bakıyorum sosuda takmışsın. 😜Fb yapıp attack, crit basabildin mi ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #4 Tebrikler, bakıyorum sosuda takmışsın. 😜Fb yapıp attack, crit basabildin mi ?str crit phy bastım sadece stone yok 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Think Twice ⭐ 18y 17 yil once #5 tbrl TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #6 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 17 yil once #7 Tebrikler hacım Ps: Sos da yakışmış ha:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Beijo ⭐ 19y 17 yil once #8 tebrikler SOS'uda almışsın elinde hayirli olsun... 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #9 tebrikler o sos un la beraber nice unıquelere 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ ⭐ 19y 17 yil once #10 okan hadi sosuda kaptın basla uniqelere 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 17 yil once #11 tebrikler bro. Ben __Ornlas__ 'ın yerinde olsam direk delete çekerdim adam 96 lwl wiz ya. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoFToucH ⭐ 19y 17 yil once #12 takmış eline sos u hLL olsun hayrını gör inş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoFToucH ⭐ 19y 17 yil once #13 görmüşsün bile ama 😄 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #14 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DreaMakeR ⭐ 17y 17 yil once #15 sırf sosu göstermek için bide inv açmışşın 😄 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #16 elindeki ile bir zahmet kesiver 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U unique4ever_ ⭐ 18y 17 yil once #17 Gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 17 yil once #18 Tebriklerr... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
6 67' Mustang ⭐ 18y 16 yil once #19 Tebrikler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SatanicTurtle ⭐ 17y 16 yil once #20 Tebrikler hacım Ps: Sos da yakışmış ha:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil