Arkadaşlar bir nuker çar açacağım.Baştan fire-light-cold düşünüyordum fakat arkadaşlarım bu tip çarın kasarken çok iyi fakat pvp de kötü olduğunu söylediler ve bana light-cold-bicheon çar önerdiler.Fakat fire ın açık olmaması beni pek tatmin etmedi.Çarı sword shield yapacağım.Sizce pvp için ve biraz da olsun kasılmak için hangi yapılandırma uygundur?
PvP nukeri nasıl olur?
· 23 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
A
altanyunus
⭐ 19y
cold-light-bicheon veya spear uygundur. itemlerin güzelse spear tercih ederim daha zevkli ama bicheon defansını vermez o ayrı
peki ya çarı s/s fire-light-cold yapıp el yakmayı cold yapsam itemlerine de str bassam nası bi çar olr?
Fire - light - force yap debuffları sayesinde npc mallarla bile pvp de etkili olursun.
Light cold bicheon el yakma light full int ve itemler protector olacak.
[F New]Solo Gitarist
Hacım adam fire istiyor 😆
Fire + Cold + S/S + Hybird
Hacım adam fire istiyor 😆
Fire olayı çok bozuyor ya nukerı. Lightı çıkarsan Parry Ratio gidecek. Coldu çıkarsan defans ? E bicheon gitti pvp bitti direk. Defans yok block oranını arttıran pasif skill yok yatır yok batır yok..
Yok abi light iyidir candır 😁
[F New]Solo Gitarist
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Fire + Cold + S/S + Hybird
👍
Çoğu kişi cold-light-bicheon dio demek ki bi bildikleri var 🤔 Yapılandırma konusunda da sitede birçok cold-light-bicheon yapılandırması var.Bunlardan herhangi birini bana önerebilirmisiniz 🍺
Bu sitede önerilecek yapılandırma yok mu neden kimsenin sesi çıkmıyor =)
Bu sitede önerilecek yapılandırma yok mu neden kimsenin sesi çıkmıyor =)
kardesm fire cold Force git ☕
Fire Cold Bicheon derim ama bu kezde hız parry ve Magic Attack veren bufflardan mahrum kalacaksın.
Light/Cold/Bicheon hatta kıvamını tutturabilirsen Fire Cold Bicheon Hybrid 😉
Light/Cold/Bicheon hatta kıvamını tutturabilirsen Fire Cold Bicheon Hybrid 😉
Fire Cold Bicheon derim ama bu kezde hız parry ve Magic Attack veren bufflardan mahrum kalacaksın.
Light/Cold/Bicheon hatta kıvamını tutturabilirsen Fire Cold Bicheon Hybrid ;)
yok hocam hybrid işi zordur her yiğidin harcı değil.
[F New]Solo Gitarist
COld-Light Bicheon.Şöyle Oluyor.Cold da Snow Shield Var Zaten Demekki Cold Kesin Açılacak.
fire ın nukeleri ve ınbue sinin atağı ne kadar lighttan fazlada olsa,lightta parry ratio ve magical atack buffları olduğu için fire ile light arasındaki damage farkını kapatıyor.bicheonda knock downlar ve zehirler var.-ha oyun 70 olduğu zamanlarda en iyi nuker cold light fire dı.
fire ın nukeleri ve ınbue sinin atağı ne kadar lighttan fazlada olsa,lightta parry ratio ve magical atack buffları olduğu için fire ile light arasındaki damage farkını kapatıyor.bicheonda knock downlar ve zehirler var.-ha oyun 70 olduğu zamanlarda en iyi nuker cold light fire dı.
kardes sen en iyisi liytng+cold+pıcheon git pişman olmucaksın bak bende oynuorum 92 lw ve gercekten memlunum yalnız pro oyna pwpde setın biraz iiyse 2 str ye kafa tutarsın ınan bana
allah su snowdan razı olsun:D:D unutma denemekte fayda var:D
allah su snowdan razı olsun:D:D unutma denemekte fayda var:D
fire ı unut sen cold kapayamazsın o banko lightı kaparsan mag attack artmaz o zmn fire nuke vuruşu düşüyo filen fişman biz onu baya tartışmıştık hatta arkadaşlar denemişti 2 char yapmıştı light daha iyi fire ın cazibesi var ama birşeye yaramıyor firedan sadece el yakma ile nuke açıyosun lightın bütün hepsi işine yarıyor hepsini açıyorsun 😉
Bicheon Cold Light.

güzel strateji ile süper olur
fire cold bicheon yap bnce hybırd a gerek yok nasılsa ss defansı yeter
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap