http://youtube.com/watch?v=eTF_cNBT9Bc
inşallah bıze de sole bir silah duser....(aminnn)
64+7 Sun Glavie İle PvP Nasıl Olur Buyrun Bırlıkte Bakalım
· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Yorumlar Question Question Beklıyorum..
Ben bişeyi merak ediyorum.
Burda paylaştığınız konuları ne için açıyoruz? İlla yorum mu yazılacak?
Adamın dikkatini çekmiştir , beğenmemiştir vs vs .. o zaman yorum yazar.
Ama böle deyip sanki herkes yorum yapmak zordundaymış gibi bişiler yapmaya çalışıyorsunuz.
Burası paylaşım sitesi. Bilgilerini sevdiğin şeyleri ilgini çeken şeyleri paylaşırsın.
Eğer beğenilip - beğenilmez ise yorum yazılır.
Lütfen bi dahaki sefere biraz dikkat ederim.
Sanki herkes yorum yazmak zorundaymış gibi bişiler paylaşmayalım.
(Bu arada çok güzel bi char. Güzel yapılandırmış. Yıkabilene helal olsun Razz Teşekkürler... )
Burda paylaştığınız konuları ne için açıyoruz? İlla yorum mu yazılacak?
Adamın dikkatini çekmiştir , beğenmemiştir vs vs .. o zaman yorum yazar.
Ama böle deyip sanki herkes yorum yapmak zordundaymış gibi bişiler yapmaya çalışıyorsunuz.
Burası paylaşım sitesi. Bilgilerini sevdiğin şeyleri ilgini çeken şeyleri paylaşırsın.
Eğer beğenilip - beğenilmez ise yorum yazılır.
Lütfen bi dahaki sefere biraz dikkat ederim.
Sanki herkes yorum yazmak zorundaymış gibi bişiler paylaşmayalım.
(Bu arada çok güzel bi char. Güzel yapılandırmış. Yıkabilene helal olsun Razz Teşekkürler... )
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bişeyi merak ettim 80 lw sosun +7 bladesi olan fire blader bu adamı yenermi
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bu arada teşekkürler
Yıkabılır.. bellı de olmaz ama bu gerçkten cok saglam
ben size teşekkur edıorum.. Exclamation _Uur_ ben sadece yorumlarınızı beklıorum yazdım. ılle de yorum yazın yazmadım.. Exclamation eger yanlısım varsa soleyın
ben size teşekkur edıorum.. Exclamation _Uur_ ben sadece yorumlarınızı beklıorum yazdım. ılle de yorum yazın yazmadım.. Exclamation eger yanlısım varsa soleyın
Yanlışın var demiyorum. Hani sanki Yorumlarınızı bekliyorum demekle bi mecburiyet hissettim.
Asıl sen yanlış anlama. Ztn burada bi topic açtıysan mutlaka yorum gelir merak etme Wink
Kötü bi amaç için sölemedim yanlış anlama...
Yanlışın var demiyorum. Hani sanki Yorumlarınızı bekliyorum demekle bi mecburiyet hissettim.
Asıl sen yanlış anlama. Ztn burada bi topic açtıysan mutlaka yorum gelir merak etme Wink
Kötü bi amaç için sölemedim yanlış anlama...
anlıorum saol Wink Cool
____JV____ yıkıyo ya full sun fire shield dahil str balder i
adam fena char yapmıs gercekten ama banlanmıs +7 sun blade olsa bsy blemeyiz bu adam oynamıo artık hehehe Razz Razz Razz Twisted Evil
hehe bu bizim serverda server da hacklenmedik insan bırakamdı bunlar mısırlılardan korkacan . banlanması sorun olmaz adamın elinde 10dan fazla 80 lvl char var bunun item lerini muhakkak aktarmıştır neden banlandı derseniz kendisi ccf cinin önde gidenidir artık bu isimle kimseyi scamleyemiyordu ondan bi temizlenme yaptı sanırım yakında başka bir isimde görürüz bu itemleri oyun için gerçek hayatta hırsız olmayı göze alıolar yazık walla bide sorsan mısırlılara müslümanız derler bütün pislik onlarda
S
srocucocuq
⭐ 19y
____JV____ yıkıyo ya full sun fire shield dahil str balder i
jv blader cı deilki ilk o bowcuydu sonra glavie ye döndü.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 lv SoSuNooB Sun+7 glavie grab pet, ve 140m ile satılk 76+7 sun bow 76+7 sun sword 76+7 sun glavie 76+7 sun blade 85+7 GLAvie Veya 76+5/+6/+7/+8/+9/+10 Sun Glavie Alınır WTS 15 DG +7 LEGEND CLEAN ÇIN WEAPON EU ILE DE WTT OLUR +7 OLMAK ŞARTIYLA WTB 76+5/+6/+7 Sun Glavie, 9 d sun armor ve rings.+WTB VIP A