Icerige atla
Extraloob

pvp karakteri

· 61 Yanıt · 16K görüntüleme
I
ibrahim777 OP ⭐ 19y
size gore pvp de daha cok artıları olan build hangisidir?
benim istegim pvp de saglam olsun ve özellikle kale savaslarında iş yapması.Malumunuz orda 1-1 olmuyor.Yani saglam olması oncelikli tercihim.Kendi goruslerinizi belirtirseniz sevinirim.
61 Yanıt
_
_UmuT_ ⭐ 18y
Blade veya Warıor-Cleric.
A
Afgan ⭐ 17y
Full str glavie fire - cold - Heluksel
O
onur_ay_ ⭐ 15y
Chn karakterlerine ilgin varsa Fire Cold Blade ya da Fire Cold Bow önerimdir. Eu da ise Warrior-Cleric
I
kale savaşlarında ve pvp de en sağlam karakter warior tarafından bufflanmış wizard bu yüzden iki karakterin olması gerekiyor.
M
McCalebb ⭐ 15y
Dagger-warlock ya da warrior-warlock karar senin 👍
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Warrior - Cleric = Durdurulamaz.
I
ibrahim777 OP ⭐ 19y
yardımlarınız için teşekkürler
C
Cryolite ⭐ 19y
sakın warrior cleric hatasına düşme, en zayıf buildlerden biri bu >.> tamam partylerde iş görür, fortress'da iş görür, ancak 1v1'de gerçekten çok gereksiz. sen karşındakini kesemezsin, o da seni kesemez. (tabi bunlar iki tarafta işini biliyorsa, lütfen 3 gün warrior oynamış kimseler yorum yapmasın)

warrior rogue, tartışmasız. ancak zor builddir, oynayabilir misin bilemem.
I
ibrahim777 OP ⭐ 19y
sakın warrior cleric hatasına düşme, en zayıf buildlerden biri bu >.> tamam partylerde iş görür, fortress'da iş görür, ancak 1v1'de gerçekten çok gereksiz. sen karşındakini kesemezsin, o da seni kesemez. (tabi bunlar iki tarafta işini biliyorsa, lütfen 3 gün warrior oynamış kimseler yorum yapmasın)

serilik isteyen bi build zamanla alışırım da cevaplarda eu ağırlık kazanmış durumda.
benim istedigim hem 1vs 1 de hemde 1vs2 -3 de ayakta kalması adam alması.Tabiri caizse terminator gibi bisi olmalı 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Fire Cold Heuksel Pure str glavie.
C
Cryolite ⭐ 19y

gelmiş geçmiş en dayanıksız char 😁

int olsa belki.. 🤔
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

int olsa belki.. 🤔

Dayanıksız mı?Kendimden biliyorum 3 wizard ile pvp yaparım.
D
Dragao ⭐ 15y

int olsa belki.. 🤔

hacı senın charlar kac oldu summer3:
D
Dragao ⭐ 15y

int olsa belki.. 🤔

Roque/Warlock
hacı senın charlar kac oldu summer3:
C
Cryolite ⭐ 19y
ben sıkıntıdan yine bıraktım, başka oyunlar oynuyorum 😁

@nincasu

100 captan beri canımı yarıya indirecek glavier görmedim, ki hepsi fire/cold.
O
onur_ay_ ⭐ 15y

serilik isteyen bi build zamanla alışırım da cevaplarda eu ağırlık kazanmış durumda.
benim istedigim hem 1vs 1 de hemde 1vs2 -3 de ayakta kalması adam alması.Tabiri caizse terminator gibi bisi olmalı :)

O zaman fire cold blade açmanı tavsiye ederim. İstediklerini verir. Ama iyi bir silahı olması şart. Euda ise warrior rogue aslında çok güzel build ama 5 silahı da kendi geliştireceğin çeşitli kombinasyonlarla kullanman lazım. Kullanması çok zor.
I
ibrahim777 OP ⭐ 19y

benim istedigim hem 1vs 1 de hemde 1vs2 -3 de ayakta kalması adam alması.Tabiri caizse terminator gibi bisi olmalı :)

O zaman fire cold blade açmanı tavsiye ederim. İstediklerini verir. Ama iyi bir silahı olması şart. Euda ise warrior rogue aslında çok güzel build ama 5 silahı da kendi geliştireceğin çeşitli kombinasyonlarla kullanman lazım. Kullanması çok zor.

blader düsündüm de adam almak zor gibi onda galiba
Galliport
Galliport ⭐ 16y
PvP istiyorsan Warrior - Cleric mutlaka denemelisin.Youtube'dan bir kaç video bak ne demek istediğimi anlayacaksın.
B
BthnCvk ⭐ 16y
Kardşim Pwpde En İyi Çhar Full Str Bicheon-Fire-Cold Yapılandırmasıdır...Bu Yapılandırmada 110Lv Çharım Var Asla Yatmıyor...Tabi Üstüne Nova Dizersen.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: