pvp
· 8 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
almış eline sosunu artislik yapıyo kıyafetleride çok salam kesin onlarda sosundur
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Hybritlerin itemler sağlamsa çok deli oluyolar ya. glavierin 3k vurduğu skille hybrit 6,5 k vuruyo. Yeni bi serverda başlarsam 2 int 1 str yaparım bu sefer charı.
F
FaTaL€RRoR
⭐ 19y
Ya yalnız eleman charı inanılmaz kullanıyo. Skilleri kullanışı sworddan speara geçişi nukeleri kullanma zamanlamalarına hayran kaldım valla Rolling Eyes
süper insanın böyle videoları izledikçe intci olası geliyo Very Happy
en ıyısı zaten ıntcı alcaksın sword shıeld shıeld br 19 +5 sword crıt 14 +5 mg atack %80
gıyeceksın protector set en ıyısı hepsıne ozellıklerı ve en az +5 off anam offff
ve en onemlısı guzel buflar ve vurcagı skılllerı dızmesı kullanabılcegı yere Twisted Evil
ve pvp zamanı ne duruyoruz karsımıza 2 tne blader cıksa zor yatırır ınt cıyı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
gıyeceksın protector set en ıyısı hepsıne ozellıklerı ve en az +5 off anam offff
ve en onemlısı guzel buflar ve vurcagı skılllerı dızmesı kullanabılcegı yere Twisted Evil
ve pvp zamanı ne duruyoruz karsımıza 2 tne blader cıksa zor yatırır ınt cıyı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
müthiş ödesi bir şey ben chardan çok oynayana bakarım zamanlamalar yıkıyo abi
gerçekten charın fazla bi önemi yok ya charı kullannaın onemi daha çok adamın tarzı sewdım gercekten muthiş kullanıor adam extraokk ya
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
CLSro Pvp ServeR-Silkroad Pvp'ye adını weren Pvp Server Bu:) Yeni Pvp Serverler 2021 - Metin2 Pvp Server WitchMt2 21 Mayıs'ta Açılıyor ! Pvp lik pvp server önerisi? SiberSRO | 100 Cap PvP | Only CH | Free Silk | Emek yok PvP Var! | Herşey Bedava! LucySilkroad 110Cap Eu-Ch IAçılış 21.03.2018 I FGW I PVP AREA I New Map I Özel Pvp MAP