admin oyunu yükledmim girdim tam girerken playstore lisanı yenilerseniz bu içeriği kullanabilirsiniz playsote git diyor
Rif yüklemen lazım konuda mevcut.
admin oyunu yükledmim girdim tam girerken playstore lisanı yenilerseniz bu içeriği kullanabilirsiniz playsote git diyor
acaba ps3 sürümü ile alakalı olabilirmi suan 4.83
@Chorus çok teşekkür ederim.Bu konu çok özel ve güzel bir konu emeğine sağlık.
Dediğiniz gibi yaptım direk c: nin içine attım şu an çevirmeye başladı .Ben önce masaüstünde yapıyordum 😊 .
Şimdilik bir sıkıntı gözükmyor ilerleyen zamanlarda yine buralarda olabilirim .GTA V 'i Bulamadım böyle pglli rapli çok aradım bu konuda bilginiz mevcutmu ?
Birde iso dosyam var benim orjinal CD PS2 Tekken 5 , bunu bu sistemle pS3'e enjekte edebilme imkanım var mı ?
Rica ederim , hayırlı olsun. Ali ***ğan linkinde boşluk olduğu için rifgen sorun çıkarıyor. Bu yüzden boşluk olmayan yerde imzalaman lazım dosyayı.
GTA'yı Grand theft auto diye aratırsan verdiğim sitede bulabilirsin.
Han'ın içinde direk emülatör var ve PS2 oyunlarını çalıştırıyor ama sende ki orjinal isoyu çalıştırmaz. Verdiğim siteden indirmen lazım , tekken 5 var ama çalışıyor mudur bilmiyorum benim indirdiğim bir çok tekken çalışmadı.
Teşekkür ederim .
Hocam takıldığım bir konu daha var .
Ps3 sürüm 4.82 şu an kullandığım , PS üyeliğimde var giriş yap dediğimde kullanılabilir sürüm sürüm 4.83 güncelleme istiyor .
Güncelleme yapmadım ama giriş iznide vermiyor .
Şimdi ben makinayı 4.83 günceller isem bu yaptıgım işlemler gider mi ? HanTool felan ? Yüklenen oyunlar ?
Oyunlar dururmu ? Hata ile karşılaşırmıyım ?
Az önce bir oyun yükledim hesaba giriş yap istedi , hesaba geldiğimde ise güncelleme diyor ?
Ne yapmalıyım bu konuda ne önerirsiniz ?
Güncellemeleri , kabul mu ediyim yoksa eski sürüm 4.82 devam edeyim ?
Ben onlıne oynayan birisi değilim .Normal single oynarım , bi oyun yükledim Ace Kombat diye oyun açılıyor start game deyince beni üyelik girişi yaptıgım yere atıyor ve ordada sıkıntı anlattıgım gibi .
Selamlar bir sorum olucak 4.82 li han yüklenmiş cihaza türkçe yama yüklenirmi teşekkürler
Selam @Chorus nasılsınız iyisinizdir inş.
Bir konuda size danışmak istedim ,
Benim PS3 SuperSlım kasa , elimde flasbellek var 8 - 16 - 32 GB kapasitede .Sorun şudur bu flasbellek leri cihaza taktığımda ışıkları yanıyor ama ekranda göremiyorum .Tüm formatlarda denedim , Fat32 uyumlu oldugunu araştırdım denedim olmadı.Flash bellekler sağlam Pc de açıyor .Blu-ray 'a en yakın olana da deniyorum , diğerindede aynı .
8 GB Olanın markası SONY onu bile okumuyor .
Evin köşesinde emektar 1GB Kngston vardı onu aldım FAT32 yapıp taktım onu görüyor .
Diğer flash bellekler acaba neden okumuyor PS3 cihaz nedeni ne olabilir ?
Teşekkür Ederim .
Format programlarını kullanarak format atmayı dene.
Olmazsa windows disk yönetiminden tamamen sil öyle oluştur.
Denedim fakat değişen bir durum olmadı .
🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap