P Pikachu OP ⭐ 15y 14 yil once #1 Arkadaşlar altta vereceğim şekilde bir resim yapmak istiyorum. Daha önce PS'ye hiç başlamadım ve bunun ilk çalışmam olmasını istiyorum.Bu ve bunun gibi şeyler için önereceğiniz programlar varmı ?Hayırlı Forumlar..ResimSpoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Pikachu OP ⭐ 15y 14 yil once #2 Up. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck ⭐ 16y 14 yil once #3 Yardımcı olurmuyum bilmiyorum ama bunu bende bir kişide görmüştüm sorduğumda Adobe Fireworks ile yaptığını söyledi :/ [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scratch ⭐ 14y 14 yil once #4 Paintle yapabileceğime inanıyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 14 yil once #5 Paintle yapılırki bu. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hesoyam31 ⭐ 15y 14 yil once #6 Paintle yapabileceğime inanıyorum :D+1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #7 aynen paintle yaklaşık 10-15 dkda yapılır 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil