S selcukk OP ⭐ 19y 17 yil once #1 arklar ss bakın hata nedir bişe söyleyin ne yapalımm_? Dosyalar (1) voa61c.jpg 60.8 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S selcukk OP ⭐ 19y 17 yil once #2 ss de 10 numara 😄 haa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #3 Peki Bi Etkisi Oluyor mu Yoksa Sadece Cıkıyor TamaM Deyince Kapanıyor mu ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #4 ss de 10 numara 😄 haa 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 17 yil once #5 ben sil tekrar kur program hatası veriyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selcukk OP ⭐ 19y 17 yil once #6 oluyor gibime geliyo bazen açılısta kalıyo cok gec geliyo tmm deyince geciyo 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selcukk OP ⭐ 19y 17 yil once #7 YHA NEYİ SİLEM HANGİ PRO ANLAMADIM Kİ BUNU VEREN ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selcukk OP ⭐ 19y 17 yil once #8 YHA NEYİ SİLEM HANGİ PRO ANLAMADIM Kİ BUNU VEREN ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 17 yil once #9 programı sil tekrar yükle TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S selcukk OP ⭐ 19y 17 yil once #10 hangi program oldugu bilsem silip bidaha yüklemicem saten uyuz etti :d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 17 yil once #11 Sen photoshop demiyomusun :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil