Resimlerin üstüne yazılan yazıları nasıl silebilirm? alt+s ye basıp silmeyi deniyorum ama o zaman resim mahvoluyo başka yöntemi varmı?
ps de resim üstündeki yazıları silme ? (yardım)
· 18 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
silme yerine arka planı koruma altına alabilme seçeneği varsa o da olabilir :S
ilk önce arkaplan rengini tanıtkndi bulsun onu sonra o fonla sil
psds sini her zaman almak lazım lazım oluyor sonra.
-Resim Silinmiş.
bu resimde psd nasıl alınır arkaplan nasıl tanıtılır ayrıntı pls Very Happy
bu resimde psd nasıl alınır arkaplan nasıl tanıtılır ayrıntı pls Very Happy
up
iyice upper oldum yaf yardımcı olabilecek kimse yokmu?
Psd:İmzayı yaparken ismini yazmadn sadece arkaplanla krakterin olmasıdır.Psdnin alınmas sebebi nicki farklı yazabilmektir yada üstünde nicksiz değişiklikelr yapabilmektir.Ve bu resmin psd sini alamıcamız için farklı çözüm yolu bulmak lazım. Cool Wink
-Resim Silinmiş.
abi yukardaki gibi bir resim için ne önerebilirsin aslında stamp la yapınca çok az zarar veriyo bazı yerlerini silemiyorum sildiğim yerleri başka yere götürüyo stamp kafayı yediriyo
abi yukardaki gibi bir resim için ne önerebilirsin aslında stamp la yapınca çok az zarar veriyo bazı yerlerini silemiyorum sildiğim yerleri başka yere götürüyo stamp kafayı yediriyo
Walla resmi bozmadan sadece yazıyı silmek zor bedne bilmiyorum ronine bi çıtlat sen onu Mr. Green Twisted Evil
Very Happy çıtlattım ronine de burda değil heralde bendede şans yok yaw kırk yılda bi rehber yapasım geldi küçük bir ayrıntı tıkadı yolu Mr. Green
NE Soru sorarmışım bee Very Happy Koskoca Exl. Vip bulamadı cevabını
Veriyim ben gazı Yarın öğlene Gelir inş. Cevap (bu kadar yazı yerine up da yazabilirdim ama 3 tane up olmasın dedim Mr. Green
Veriyim ben gazı Yarın öğlene Gelir inş. Cevap (bu kadar yazı yerine up da yazabilirdim ama 3 tane up olmasın dedim Mr. Green
Resimlerin üzerinde çok yazı var ne kadar prof. çalışılsada ordan yazıların silindiği anlaşılır böle bi bg. yapmak o kadarda zor değil.. Kendin yapsan daha az uğraşırsın perde
Resimlerin üzerinde çok yazı var ne kadar prof. çalışılsada ordan yazıların silindiği anlaşılır böle bi bg. yapmak o kadarda zor değil.. Kendin yapsan daha az uğraşırsın perde
+ 1905
Kendin yap bencede.
ah birde bilsem Very Happy
resimlerin boyutlar aşırı büyük olmasa bir şeyler yaparımda 634*3041 ve 4 part :s
resimlerin boyutlar aşırı büyük olmasa bir şeyler yaparımda 634*3041 ve 4 part :s
PSD = resmin toplanmıs hali değilde üstünde yaptıgın her şeyi ayrıntılı olarak kaydet mektir eger elinde resmin psd si yoq sa oradaki yazıları silemessin. Eger arka plan tek renks ise silersin Razz PSD budur işte @BlackK = sadece imza da nick değiştirmek için yaramaz bu özellik sen sadece imza olarak kullandıgın için sana öyle geliyor Wink
PSD = resmin toplanmıs hali değilde üstünde yaptıgın her şeyi ayrıntılı olarak kaydet mektir eger elinde resmin psd si yoq sa oradaki yazıları silemessin. Eger arka plan tek renks ise silersin Razz PSD budur işte @BlackK = sadece imza da nick değiştirmek için yaramaz bu özellik sen sadece imza olarak kullandıgın için sana öyle geliyor Wink
Tabiki öyle bens sadece imzayı konu alarak söyledim Wink
1) arka planı kendin yap daha kolay.
2) resmi güzelce %800 büyült ve stamp ile güzelce sil sorunsuzca silersin ama uzun sürer.
2) resmi güzelce %800 büyült ve stamp ile güzelce sil sorunsuzca silersin ama uzun sürer.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap