Evet, başlıktanda belli olduğu üzere cuma günü programlama temelli sınavım var.
10. sınıf ve ilk sınav o yüzden konuda temel şeyler sorucak algoritma problemleri, akış şemaları vb. lakin ben hiç bişi bilmiyorum dersin 1inde nöbetçi diyerinede giremediğim için acil yardım istiyorum.. mailto:[email protected] bana yardımcı olmaya gönüllü olan bir arkadaş varsa eklerse sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler ❤️ 😘 ❤️
Programlama Temelli Algoritma yardım
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
ne okuyon sen kardes 😄
ne okuyon sen kardes :D
Bilişim Tek. diye geçiyo bro 😉
sadece algoritma akış şemaları falan mı?
sadece algoritma akış şemaları falan mı?
aynen bro.
bu konunun aynısını bende açmıştım , sınavdan 94 aldım. korkucak bir şey yok , sana soracakları soruları söyleyim ;
soru verecekler akış şemasını cizin diyecekler.
110011011 gibi sayı verip bunu 2 lik sayı sistemine cevir diyecekler
veya 1750 gibi bir sayı verip bunu 10 luk sayı sistemine cevir diyecekler her ikiside birbirinin zıttı.
çok kolay başarabilirsin.
veya 1750 gibi bir sayı verip bunu 10 luk sayı sistemine cevir diyecekler her ikiside birbirinin zıttı.
bu konunun aynısını bende açmıştım , sınavdan 94 aldım. korkucak bir şey yok , sana soracakları soruları söyleyim ;
Girdim sınava 5 soru vardı hepsinde bu programın algoritmasını ve akış şemasını yazınız diyodu. 5. soruya zamanım yetmedi ama fena geçmedi sınav:)
Temet Nosce
⭐ 17y
Girdim sınava 5 soru vardı hepsinde bu programın algoritmasını ve akış şemasını yazınız diyodu. 5. soruya zamanım yetmedi ama fena geçmedi sınav:)
Bizim 5 soru klasik sordu veritabanı nedir vb. 5 soruda sahte kod akış şeması 90 aldım summer1:
U
Unforgiven
⭐ 17y
bize alayı kod yazma sordu 😆
bize alayı kod yazma sordu 😆
😆
Keşke bizede kod yazma sorsalar.. pff ..
U
Unforgiven
⭐ 17y
abartıyorlar ama soruları 😄
abartıyorlar ama soruları :D
summer1:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap