Icerige atla
Extraloob

Programlama Temelli Algoritma yardım

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
E
exotic OP ⭐ 18y
Evet, başlıktanda belli olduğu üzere cuma günü programlama temelli sınavım var.
10. sınıf ve ilk sınav o yüzden konuda temel şeyler sorucak algoritma problemleri, akış şemaları vb. lakin ben hiç bişi bilmiyorum dersin 1inde nöbetçi diyerinede giremediğim için acil yardım istiyorum.. mailto:[email protected] bana yardımcı olmaya gönüllü olan bir arkadaş varsa eklerse sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler ❤️ 😘 ❤️
13 Yanıt
F
favretto ⭐ 16y
ne okuyon sen kardes 😄
E
exotic OP ⭐ 18y
ne okuyon sen kardes :D

Bilişim Tek. diye geçiyo bro 😉
B
buff ⭐ 19y
sadece algoritma akış şemaları falan mı?
E
exotic OP ⭐ 18y
sadece algoritma akış şemaları falan mı?

aynen bro.
J
jVardin ⭐ 18y
bu konunun aynısını bende açmıştım , sınavdan 94 aldım. korkucak bir şey yok , sana soracakları soruları söyleyim ;

soru verecekler akış şemasını cizin diyecekler.

110011011 gibi sayı verip bunu 2 lik sayı sistemine cevir diyecekler
veya 1750 gibi bir sayı verip bunu 10 luk sayı sistemine cevir diyecekler her ikiside birbirinin zıttı.

çok kolay başarabilirsin.
E
exotic OP ⭐ 18y
bu konunun aynısını bende açmıştım , sınavdan 94 aldım. korkucak bir şey yok , sana soracakları soruları söyleyim ;

veya 1750 gibi bir sayı verip bunu 10 luk sayı sistemine cevir diyecekler her ikiside birbirinin zıttı.

Girdim sınava 5 soru vardı hepsinde bu programın algoritmasını ve akış şemasını yazınız diyodu. 5. soruya zamanım yetmedi ama fena geçmedi sınav:)
Temet Nosce

Girdim sınava 5 soru vardı hepsinde bu programın algoritmasını ve akış şemasını yazınız diyodu. 5. soruya zamanım yetmedi ama fena geçmedi sınav:)

Bizim 5 soru klasik sordu veritabanı nedir vb. 5 soruda sahte kod akış şeması 90 aldım summer1:
U
Unforgiven ⭐ 17y
bize alayı kod yazma sordu 😆
X
xcorelli ⭐ 18y
bize alayı kod yazma sordu 😆

😆
J
jVardin ⭐ 18y
Keşke bizede kod yazma sorsalar.. pff ..
U
Unforgiven ⭐ 17y
abartıyorlar ama soruları 😄
L
Lemus ⭐ 18y
abartıyorlar ama soruları :D

summer1:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: