Ben program yazma işini hafiften hafiften öğrenmek istiyorum
1Hangi yazma programıylla başlamamı onerirsiniz
2Bu programı nerden indirebilirim
Programlama öğrenmek istiyorum önerileriniz
· 12 Replies · 2.2K views 0 reading
12 Replies
1-)Başlangıç olarak Delphi 7'yi tavsiye ederim.
2-)Google amcaya sorabilirsin.^^
2-)Google amcaya sorabilirsin.^^
programla için ve hayatın boyunca bu işi yapman için en basit tek tavsiyem 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuman, kitap kurs falan hikaye hepsi hiçbirşey öğrenemezsin öyle.
B
Black Rain
⭐ 19y
Bir sürü VB kaynağı var vb den başla derim ben 😊
C# öğren bu dilde gelecek var
+web programcılıgıda da etkili
+web programcılıgıda da etkili
Temel Bilgiler ile kendi kendini geliştir daha cabuk ve daha cok anlıayacağından eminim 😉
programla için ve hayatın boyunca bu işi yapman için en basit tek tavsiyem 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuman, kitap kurs falan hikaye hepsi hiçbirşey öğrenemezsin öyle.
Verilebilecek en güzel cevap...
Bir sürü VB kaynağı var vb den başla derim ben :)
vb düşünüyorum bende 2005 linkini buldum indireyimmi yoksa Diğerleriyle arasında fark varmı
Vb 6.0 \Sonra VB.NET\Ardindan C#.NET\Ve C#! ogren C# i ogrendikten sonra OpenGL kitabi alirsin ogrenirsin piyasaya gisini yaparsin C# yerine C ve C++ i secebilirsin...Fakat C# gunluk hayatta kullandigimiz aletlerin bir cogunda kullanildigi icin daha cok tercih edilir...Mesela Kullandigimiz uzaktan kumandalarin %99 u Cinde C# ile programlanir...
Eger video programcisi olmak istiyorsan 3D Max i ogren 3D max te Kendi scriptlerini olusturup kullanabiliyorsun yani hayal gucun etkili,ama bir cok animasyon filminde MAYA Kullanilmistir.En guclu video dili MAYA dir...
Eger video programcisi olmak istiyorsan 3D Max i ogren 3D max te Kendi scriptlerini olusturup kullanabiliyorsun yani hayal gucun etkili,ama bir cok animasyon filminde MAYA Kullanilmistir.En guclu video dili MAYA dir...
Eklemeyi unutmusun:
Micrisiftun webdownload bolumunde istedigin linke ulasabilir,download edeblirisin...
Micrisiftun webdownload bolumunde istedigin linke ulasabilir,download edeblirisin...
bende ögrenmek istiyorum saolun yardımlarınz için.
D
DataTurkey
⭐ 18y
C++ dan başlamanı tavsiye ederim.Programlamanın ilkidir ve kolay dır
İndirmek için google a Turbo C++ yazarsan bulursun.Dersleri felanda mevcuttur.
İndirmek için google a Turbo C++ yazarsan bulursun.Dersleri felanda mevcuttur.
Log in to write a reply.
Log In