Icerige atla
Extraloob

Programlama öğrenmek istiyorum önerileriniz

· 12 Replies · 2.2K views
A
Absence OP ⭐ 19y
Ben program yazma işini hafiften hafiften öğrenmek istiyorum
1Hangi yazma programıylla başlamamı onerirsiniz
2Bu programı nerden indirebilirim
12 Replies
R
Redefine ⭐ 19y
1-)Başlangıç olarak Delphi 7'yi tavsiye ederim.
2-)Google amcaya sorabilirsin.^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
programla için ve hayatın boyunca bu işi yapman için en basit tek tavsiyem 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuman, kitap kurs falan hikaye hepsi hiçbirşey öğrenemezsin öyle.
B
Black Rain ⭐ 19y
Bir sürü VB kaynağı var vb den başla derim ben 😊
B
Baha i ⭐ 18y
C# öğren bu dilde gelecek var
+web programcılıgıda da etkili
0
0live ⭐ 19y
Temel Bilgiler ile kendi kendini geliştir daha cabuk ve daha cok anlıayacağından eminim 😉
A
aPolyannA ⭐ 19y
programla için ve hayatın boyunca bu işi yapman için en basit tek tavsiyem 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuman, kitap kurs falan hikaye hepsi hiçbirşey öğrenemezsin öyle.

Verilebilecek en güzel cevap...
A
Absence OP ⭐ 19y
Bir sürü VB kaynağı var vb den başla derim ben :)

vb düşünüyorum bende 2005 linkini buldum indireyimmi yoksa Diğerleriyle arasında fark varmı
M
MrT3chn0 ⭐ 18y
Vb 6.0 \Sonra VB.NET\Ardindan C#.NET\Ve C#! ogren C# i ogrendikten sonra OpenGL kitabi alirsin ogrenirsin piyasaya gisini yaparsin C# yerine C ve C++ i secebilirsin...Fakat C# gunluk hayatta kullandigimiz aletlerin bir cogunda kullanildigi icin daha cok tercih edilir...Mesela Kullandigimiz uzaktan kumandalarin %99 u Cinde C# ile programlanir...

Eger video programcisi olmak istiyorsan 3D Max i ogren 3D max te Kendi scriptlerini olusturup kullanabiliyorsun yani hayal gucun etkili,ama bir cok animasyon filminde MAYA Kullanilmistir.En guclu video dili MAYA dir...
M
MrT3chn0 ⭐ 18y
Eklemeyi unutmusun:

Micrisiftun webdownload bolumunde istedigin linke ulasabilir,download edeblirisin...
orhanow
orhanow ⭐ 18y
bende ögrenmek istiyorum saolun yardımlarınz için.
D
DataTurkey ⭐ 18y
C++ dan başlamanı tavsiye ederim.Programlamanın ilkidir ve kolay dır
İndirmek için google a Turbo C++ yazarsan bulursun.Dersleri felanda mevcuttur.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: