Icerige atla
Extraloob

Gitar Öğrenmek İstiyorum

· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme
W
WeAre OP ⭐ 19y
Gitar öğrenmek istiyorum neler önerirsiniz neler tavsiye edersiniz.
Nerden nasıl başlamalıyım önerilerinizi bekliyorum.
25 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Elektro mu istiyosun bro klasik mi yoksa
[F New]Solo Gitarist
W
WeAre OP ⭐ 19y
klasik bro 😊
J
Josephine ⭐ 17y
Bende elektro istiyorum banada yardımcı ol onur ❤️
.NET
.NET ⭐ 19y
abi 70 tlye alacaksın dandik bir klasik gitar kursa gideceksin 3 ay gibi bir sürede kapacaksın sonra zevkine göre gidersin düzgün eli yüzü düzgün bir gitar alırsın önerim Valencia elektro klasik gitarları 300 tl falan çok güzel onu alırsın seni baya bir idare eder o. Sonra zevkine göre elektroya geçersin veya klasik gitarı ilerletirsin.
Ama gitardan güzel bir şey yok şu dünyada inan bana 😊
[F New]Solo Gitarist
H
H3rD3m ⭐ 16y
Bence en iyisi en kolay ı saz 😊 daha bi garip çıkıyo sesi ^^
W
WeAre OP ⭐ 19y
önce ben geldim 😄 fatih git burdan makara: makara:
.NET
.NET ⭐ 19y

Abi senin maliyet birazcıkın yüksek olacak be 😜
[F New]Solo Gitarist
.NET
.NET ⭐ 19y
Bence en iyisi en kolay ı saz 😊 daha bi garip çıkıyo sesi ^^

beceremiyorum be abi denedim onu olmuyor 😆
[F New]Solo Gitarist
W
WeAre OP ⭐ 19y
abi 70 tlye alacaksın dandik bir klasik gitar kursa gideceksin 3 ay gibi bir sürede kapacaksın sonra zevkine göre gidersin düzgün eli yüzü düzgün bir gitar alırsın önerim Valencia elektro klasik gitarları 300 tl falan çok güzel onu alırsın seni baya bir idare eder o. Sonra zevkine göre elektroya geçersin veya klasik gitarı ilerletirsin.
Ama gitardan güzel bir şey yok şu dünyada inan bana :)

sen az msne gel bakim:D
J
Josephine ⭐ 17y

Abi senin maliyet birazcıkın yüksek olacak be :P

Abi öğrenicem bunu ; Haziran 20'de abim geliyor onu ıslarım ben bütçe çok sorun değil 😜
S
SnowFlake ⭐ 18y
Ben de istiyorum makara: 1 yıldır gitar kuzu gibi yatıyor. Netten Öner Yavuz'un eğitim setini indirdim çaylak işi şeyler çalıp mutlu oluyorum arada nese: 😁
J
harbiden zor iş yetenek gerektiriyor çoğu hoca herkez çalabilir diyor ama herkez çalamıyor işte dediğim gibi yetenek çok önemli.Öğrenmek istiyorsan istediğin sınıfa göre ucuz bir gitar al kursa git çok faydasını görürsün.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Maddi durumun varsa Kurs eğer yok ise sana nette birisini önerebilirim cvp at yazarım.
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Dandik bir gitarla başlamalısın.Çünkü insanlar çok heves edip başlıyor bu işe ve zorluklarını görünce üşeniyor ve gitar çalmayı bırakıyor.Onca para verdikleri gitarlar da ellerinde patlıyor.Gitarın çok akord kaçırmamasına dikkat etmen gerek arıca birebir ders almanda çok büyük fayda var.Halk eğitim gibi toplu ders verilen yerlere gitme özel olarak ilgilenemiyorlar.Elektro gitara geçersen bana her türlü sorununu yönetlebilrsin elimden geldiğince cevaplarım.
.NET
.NET ⭐ 19y
Dandik bir gitarla başlamalısın.Çünkü insanlar çok heves edip başlıyor bu işe ve zorluklarını görünce üşeniyor ve gitar çalmayı bırakıyor.Onca para verdikleri gitarlar da ellerinde patlıyor.Gitarın çok akord kaçırmamasına dikkat etmen gerek arıca birebir ders almanda çok büyük fayda var.Halk eğitim gibi toplu ders verilen yerlere gitme özel olarak ilgilenemiyorlar.Elektro gitara geçersen bana her türlü sorununu yönetlebilrsin elimden geldiğince cevaplarım.

akord kaçırmamasına nasıl dikkat edecek yeni takılan her telin akordu bozulur metronom ile 2 dklık iş o^^
[F New]Solo Gitarist
S
Sehnsucht ⭐ 18y

akord kaçırmamasına nasıl dikkat edecek yeni takılan her telin akordu bozulur metronom ile 2 dklık iş o^^

Yeni takılandan bahsetmiyorum, örnegin benim klasik gitarda çok yaşadıgım problem, arkadaşlarımın dandik gitarlarda hiç bir akord kaçırma sorunu olmuyor.Ancak benimki yapıldıkdan 5 dakkia sonra bile 1-2 nota aşagısına düşebiliyor akor.
L
Eğer daha başlamadıysan bırak gitarı bir köşeye git piyano ya da klarnet çalmayı öğren geleceğin çalgılarıdır bunlar.
W
WeAre OP ⭐ 19y
gelecek için değil hobi olsun diye öğreneceğim 😊
L
gelecek için değil hobi olsun diye öğreneceğim :)

İyi şanslar o zaman 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: