Icerige atla
Extraloob

Premıumsuz,astralsız,ımmortalsız +7 bole basılır!!:))

· 32 Yanıt · 4.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
S

+10 kım basmıs bakam :))) göster de görek efek yapma ama :)))) bol keseden atmıyalı beyler +7 anladıdka +10 puhahaha :))

Sen biraz oyunu gez o zaman derim tibet te bi çocuk var Türk elinde 72+11 glavie var :)
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y

+10 kım basmıs bakam :))) göster de görek efek yapma ama :)))) bol keseden atmıyalı beyler +7 anladıdka +10 puhahaha :))

Sen biraz oyunu gez o zaman derim tibet te bi çocuk var Türk elinde 72+11 glavie var :)

way way way helal olna tanısmak iserim Twisted Evil
H
hayt_huyt ⭐ 19y
Bırak allahını seversen ya.. senin gazına geldik +6 blade ile +6 shield imiz gitti Laughing .. burda milleti teşvik etme .. silahın yanma ihtimali bir kenara kaybolması % 95 senin şansına % 5 tutmuş..
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
hehe Mr. Green sende caylak caylak ne denıon ımmortalsız Twisted Evil
F
fbli69 ⭐ 19y

görmeden konuşma herkes gördü buradaki gerekirse bi daha koyar bekle bulup koycam
F
fbli69 ⭐ 19y
koymuş bile 2 . sayfayı görmemiştim Very Happy
E
eagle1016 ⭐ 19y

hiçte yorum yapan yok ya Crying or Very sad

yorummuı yapalım ne dıyon yavv sen.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
grand ben sana charın sifresini verem benim chadın 20 tane elixir var +6 bas yeter Laughing
V
ViruS_ ⭐ 19y
şunun yonteminide bizede söleyin bea Very Happy
J
immortal silahınızın kaybolmamasını
astral silahınıza + denerken failed olunca +4 e düşmesini sağlar Wink)
V
ViruS_ ⭐ 19y

immortal silahınızın kaybolmamasını
astral silahınıza + denerken failed olunca +4 e düşmesini sağlar Wink)

O kadarını bizde biliyoruz herhalde 😊 Ben sadece nasıl bastın bunun yöntemini verebilirmisiniz diye sordum 😊
E
Excrea ⭐ 19y
yontem falan yok.solenenlerin hepsi hurafeden ibaret.sansin warsa basarsin sansin yoksa yanar yok olur bukadar basit Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: