astralsız ve ımmortalsız 72+7 shıld yaptım yarın +8 denemeyi düşünüyorum bu aralar çok şanslıyım Mr. Green Cool
- Resim Silinmiş.
astralsız ve ımmortalsız 72+7 shıld
· 24 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
bosforus nerede basıyon bunları hotandamı
acem şansı Razz
olmaz artık bukadarda bu işte başka bişi va +4 +5 hadi neyse hatta +6 ama +7 +8 buna şans denmiyor :?!!!
Ohh ohh Allah arttırsın. Very Happy
hedefim +9 yapmaktı ama olmadı +8 de yandı ama bunu +9 yapıcam hemde stone kullanmadan
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bende dün astral ımmırtalsız +6 bow bastım sssini koyacam birazdan
U
unaLLLsahiNNN
⭐ 19y
Helal olsun tekrardan. Durmak yok yola devam Twisted Evil
yavaş basınız, gariplere örnek oluyosunuz. paraları kalmıyo Mr. Green
Ya beyler bencede Biraz Yaw Burda +5 basamayanlar var dimi Very Happy
PS detective
shıld bu sabah +8 de patladı Mr. Green
PS detective
valla mı lem azcık bekleseydin be
kökü bende, durabiletesi kırmızı oldu ama o silaha stone basılmaz dimi durabileteyi yükseltmek için
valla mı lem azcık bekleseydin be
master basarsında at sen onu çöpe ^^
N
NephilimAngel
⭐ 19y
+7 bulmuşun aç gözlülük yapıp 8 basmanın ne almi var yaw dimi ben daha 1 kere +8 taktım oda 5 dagree sos bow Mr. Green
iyi silah
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bir Zamanlar Bende de bunun +7 Spearı vardı immortalsız aynı benimkide maximum Durabilirty %39 yemişti Cool
yavaş basınız, gariplere örnek oluyosunuz. paraları kalmıyo Mr. Green
süperdi Very Happy
bu sonuçta bir oyun silahı yaksan ne olur yakmasan ne olur ama ya tutarsa 72+9 shıld pacıfıkte hiç yok galiba bir ilke imza atmış olursun aynı şekilde, 72+9 xbow yaptım bir ilk diyebilirim serverda 2 tane var dediğim gibi bu bir oyun zevk almaya bakıcaksın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Premıumsuz,astralsız,ımmortalsız +7 bole basılır!!:)) astral ve ımmortalsız 72+8 (silah +9 oldu) bastım Üc Temel Eserim(72+7 72+7 72+7Glavie72+6 shield)İçeri Girin WTS 15+7 CLEAN SPEAR WEAPON VE WTS 15+7 BLUE LU SWORD VE 15+5 SHELD WTB 15 dg +7 üzeri STAFF ve WTT 13 dg ROBE +7 SET FB > 15 dg ROBE +7 SET