acımam basarım arkadas huyum kruusn ss yolda Cool
Premıumsuz,astralsız,ımmortalsız +7 bole basılır!!:))
· 32 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
bekliyorz bakalım Cool
bide upload olsa Rolling Eyes The file format you attempted to upload is not supported. sunu dıoda
lucky 5 i hocam kendındemı vardı yoksa sen lucky taplet basdın mı ??
ama halal olsun +7 yanı oldumu oluyo
bıde bazen duyuyorum +7 yapalım dedık sılah kayboldu +7 oldu ama sılahım cantamda yok oldu dıyenler olyu ben ondan bısey anlıyamadım mumkun mu sızce beyler
bıde bazen duyuyorum +7 yapalım dedık sılah kayboldu +7 oldu ama sılahım cantamda yok oldu dıyenler olyu ben ondan bısey anlıyamadım mumkun mu sızce beyler
evet mumkun baanda olmustu bunu buraya koymamın nedenı +7 olması degıl zaten basılan char ve astralsız ımmortalsız premıumsz olmasıdır..eger sen bı sılaha +5ten sonra ımmortal basmassan kaybolma ıhtımalı ortaya cıkar ama yandıgında kaybolur tabı bunda bısey yok ama +7 bu arada luckylerı AmaDouS a sorcan ben bılmem Mr. Green bow onun ben basarım...sen benım 68+10 bladeı gormedın herhald Cool Mr. Green
Laughing ulen ne adamsın helal olsun bas ulen basss
Ben35+5 glavie yi +6 ya zorladım o sıra glavie kayboldu.Çok şaşırmıştım ama oluomuş işte
Lucky lerın hepsını stone la bastım sımdıde lucky 6 ^^ Wink
hiçte yorum yapan yok ya Crying or Very sad
42lvl sos spear ister inanın ister inanmayın ilk önce +9 sonra +7 , +5 ve en son +5 e basıldı internet cafede ss yok o yüzdende inanmayabilirsiniz ama bastılar Cool
+9 dan + 7ye nasıl basıolar ya Mr. Green anlamadım bısey walla
+10 kım basmıs bakam :))) göster de görek efek yapma ama :)))) bol keseden atmıyalı beyler +7 anladıdka +10 puhahaha :))
en yüksek +11 var şu an +7 de eskidi Mr. Green rev6.com da charlarımızın bütün bilgileri var nasıl oluyo anlamadım ama cidden hepsi orda.ayrıca +11 olan item sosun 52 blade Exclamation
Olay bu saol kankammm
-Resim Silinmiş.
madem sen bastın + 7 ye chat ekranında bowu bı ver ss alacam neden dıyon... bırakın bu ayakları benden kaçmazzz
zuhahah beyler ne dıo bunlar ya zuahah adama bastım verdım sonra ss almak geldı aklıma allaım ya bu mu geldı aklına zuahah walla bu ara 68+10 bladeın ss ınıde koyam durun
Evet arkadaşlar bıraz sacma gelebılır ama paylaşmak sıtedım sahsen bu yonetemle 2 kez +8 bı kezde +10 bastım...
öncelikle kullanacagımız sılahın blue olup olmadıgına bakıyoruz...cunku blue bır sılaha +basmak daha kolaydır..bu bluelar steady ve ımmortalsa ısınız daha kolaydır tabı bu ıslem ılk olarak +5 ıcı gecerlıdır...
gece 2-3 gıbı oyuna gırıyoruz lagın en az oldugu zamanda 20 weapon elxıırle rahatlıkla +5 basıyoruz tabı eger basılmıyorsa +9 agzınızdan cıkmasın bıle...daha sonra +5 olduktan sonra 2 ımmortal ve 2 sastral basıyoruz sılahımıza ve ertesı gun yıne aynı saatlerde rahatlıkla +7yapıorz...bırazda sans lazım tabıkıde...
benım tavsıyem bı kac gun oyuna gırmemektendır +8 ve +9 ıcın 2 gun oyuna gırmeyın ve gırmedıgınız her sabaha karsı ılk +8 ve daha sonra +9 deneyın...
biraz sansınız varsa elınızde mavı yesıl parlayan bı canavar olucaktır Wink sahsen ben bole yaptım sılahlarımı +8 ve +10.... sadece sans ısıdır taktık falan uydurmadır Mr. Green ama sansınızı artırır ıste bu dedıklerım..saygılarımı sunarım... -Resim Silinmiş. fena degıl dımı Mr. Green bu arada +10 ve yukarısı ıcınde aynı taktık ugulanmalıdır..ben +11de patlattım gaza geldım lagın ortasında bastım Evil or Very Mad
+10 kım basmıs bakam :))) göster de görek efek yapma ama :)))) bol keseden atmıyalı beyler +7 anladıdka +10 puhahaha :))
kapak oldumu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
alin buda benden astral immortalsiz +7 Very Happy
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
pff bıraz once 72+6 spear yaptım yıne astralsız ımmortalsız amma +7de kayboldu Crying or Very sad superdıde ha spear arkadas +5 ıstedı yaptım sonra +6 ıstedı yaptım ama her zaman olmuo tabı Wink %74 mag ve 9 crtc tı spear off off
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap