Icerige atla
Extraloob

astralsız ve ımmortalsız 72+7 shıld

· 24 Yanıt · 2.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
N

bu sonuçta bir oyun silahı yaksan ne olur yakmasan ne olur ama ya tutarsa 72+9 shıld pacıfıkte hiç yok galiba bir ilke imza atmış olursun aynı şekilde, 72+9 xbow yaptım bir ilk diyebilirim serverda 2 tane var dediğim gibi bu bir oyun zevk almaya bakıcaksın

+7 sheldimi yaksam zevk almak ne demek evi yakarım bea Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil tmm tmm ezik oldugumu cok belli ettim Embarassed 72lw bowumu cok uğraştım zamanında +5den yukarı cıkmadı kıskandım biras kusura kalma Mr. Green Mr. Green Mr. Green
BOSPHORUS
BOSPHORUS OP ⭐ 19y
@Sarı_Kedi; sen kendini çok kasıyorsun öyle yaparsan ne bastığın artılar tutar ne de oyundan bir zevk alırsın...

bu arada shıldın yanmasındaki bütün suç benim dir şöyleki artı basmakta acele ettim bugün akşam artı bassaydım %90 tutardı Mr. Green
N

@Sarı_Kedi; sen kendini çok kasıyorsun öyle yaparsan ne bastığın artılar tutar ne de oyundan bir zevk alırsın...

bu arada shıldın yanmasındaki bütün suç benim dir şöyleki artı basmakta acele ettim bugün akşam artı bassaydım %90 tutardı Mr. Green

sabırsız. Mr. Green
B
Bumble ⭐ 19y
hll eğer extra yapılan birşey yoksa tek elixir ile iş oluyorsa gidip 200 millik elixir alıcam yeterki olsun yav ama ara sıra bakıyorumda elinde +7 +5 olan adamlar ve yüksel levelliler köşeye bucağa gidip 3 - 5 dkk orda kalıp takıcıya gidip gene geri geliyorlar kıllandım bu işten santam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: