ya hacilar simdi anlamadiqm bi mevzu war . ben simdi plus almayi dusunuroyum bu premium silk milk nasıl oluo yeni olaylardan pek haberim yok geride kaldm kabul ediyorum 😄 pre almak icin normal silk verilio . ama ben silk yukleyince premium silk olarak gozukuo ? nasıl oluo simdi biri izah ederbilermi 😄
Premium silk
· 10 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
E-pinden yüklediğiniz silkler premium silktir. Yani item mallden aldığınız itemleri satabilirsiniz. Lakin normal silk ile aldığınız itemleri stallda satamazsınız
[F New]Solo Gitarist
kısaca epinle aldiqim silkle plus alabilrmiyim onu soyle bana ? 😄
Hacım silk veya premium silk olsun ikiside SİLK'tir.
Premium silkin normal silkten üstünlüğü ise premium silkle aldıgın esyaları takas edebilir pazarda satabilirsin.
O yüzden premium silk yüklenmis olması cok daha iyi senn icin ama plus alıp pazarda satmıcagın icin degisen birsey olmayacaktır.
O yüzden dert etme al plusunu bak keyfine.
Not:Premium silk ve normal silk arasında fiyat farkı yoktur :)
Premium silkin normal silkten üstünlüğü ise premium silkle aldıgın esyaları takas edebilir pazarda satabilirsin.
O yüzden premium silk yüklenmis olması cok daha iyi senn icin ama plus alıp pazarda satmıcagın icin degisen birsey olmayacaktır.
kısaca epinle aldiqim silkle plus alabilrmiyim onu soyle bana ? :D
Pre plusla satılmayan item de alırsın satılabilir de. Ve evet , her türlü silkle plus alabilirsin.

tekessur ediyorum x)
tekessur ediyorum x)
Yardımcı olabildiysek ne mutlu (:
~
~Tru$TworThY~
⭐ 15y
Hacım silk veya premium silk olsun ikiside SİLK'tir.
Birisini web item mall dan diğerini normal item mall dan kullanıyosun 😄
birşey soracağım kısa ve öz..
premium silkle alınmış peti normal silk kullanarak canlandırabilirmiyiz?
premium silkle alınmış peti normal silk kullanarak canlandırabilirmiyiz?
evet.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap